Prodicom voor professionals

Prodicom gaat complexe uitdagingen niet uit de weg. Sterker nog, wij vinden het onze taak om complexe zaken makkelijker te maken. Onmisbaar daarin is ons team, de mensen die onderdeel zijn van de Prodicom-‘familie’ en hun kennis. Deze zetten we in om geen uitdaging uit de weg te gaan.

Werken bij één van onze klanten

Klanten met ambitie en drive passen goed bij Prodicom. Voor deze klanten zijn we altijd op zoek naar IT-professionals die het verschil willen maken. Dit doen we door bijvoorbeeld samen met een organisatie vernieuwingen door te voeren of legacy-problemen aan te pakken. Geen dag is hetzelfde en geen uitdaging is te groot. Houd jij van projecten waar je je tanden in kunt zetten?

Bekijk onze externe vacatures

Werken bij ons op kantoor

In Alkmaar werkt een hecht team van professionals samen aan mooie projecten voor klanten die bij ons passen. Maar na inspanning is er ook altijd tijd voor ontspanning. Zo sluiten we de week af tijdens onze vrijdagmiddagborrel. We dagen elkaar op kantoor uit voor een potje tafeltennis, darten of gamen. Een goede werksfeer en plezier zijn randvoorwaarden bij Prodicom.

Bekijk onze interne vacatures

Prodicom groeit, en jij groeit mee

Wij vinden het belangrijk dat onze professionals zich blijven ontwikkelen. Daarom stellen we voor onze Prodicom professionals een gepersonaliseerd jaarplan op.
Samen bekijken we waar de ambities, doelen en wensen liggen. We maken een concreet plan om deze te behalen. Jouw succes is ons succes en we doen er alles aan om jou te laten slagen.

Werken als zelfstandige IT-professional

Bij Prodicom hebben we een mooi netwerk opgebouwd met zelfstandige IT-professionals. Deze professionals werken dag in dag uit aan gave projecten voor Prodicom en onze klanten. De kennis en het netwerk die hieruit voortkomen helpen jou sneller groeien. Ben jij zzp’er en wil je ook in contact komen met andere zzp’ers of ben je geïnteresseerd om als zzp’er te gaan werken? Wij gaan graag met jou in gesprek om over jouw persoonlijke ambities te praten.

Laat hier je gegevens achter

Prodicom netwerkclub

Als professional in de IT is het heel fijn om met gelijkgestemden praten. Mensen die weten waar je het over hebt en die met je mee kunnen denken. Voor deze groep IT-professionals is de Prodicom Netwerkclub opgericht.

De juiste connecties

Niets is zo waardevol als face-to-face contact en connecties maken. Om dit te faciliteren organiseert Prodicom regelmatig evenementen waar je inspiratie op kunt doen, met je vakgenoten kunt brainstormen en bekende vendoren aan hun jasje kunt trekken.

Onze leden sluiten zich aan bij de georganiseerde kennissessies, inspiratiesessies, demodagen en social events. Inspireren en blijven leren, dat is het doel. De netwerkclub helpt je ook verder als je bezig bent met een project waar je zelf niet helemaal uitkomt. Wij zorgen ervoor dat je in contact komt met de juiste IT-professional die jou een stapje dichterbij de oplossing kan brengen. Samen bereiken we meer dan alleen.

Meer weten over de Prodicom netwerkclub of aanmelden?

Lees de verhalen van onze Prodicom toppers

10 Jarig jubileum Prodicom na 2 jaar ingehaald!

Toen 2 jaar geleden de wereld stilstond door de pandemie, heeft Prodicom het 10 jarig jubileum moeten uitstellen. Zonder dat we een groot feest konden vieren en dat het er voorlopig ook nog niet in lijkt te zitten, hebben we toch de gelegenheid genomen om samen stil te staan en […]

Kwetsbaarheid in Windows DNS Server – SigRed

Kwetsbaarheid in Windows DNS Server – SigRed Verloopt jouw dag ook niet zoals gepland? Het geroezemoes onder onze engineers en de stemmengeluiden binnen ons netwerk kondigden het al aan; Windows DNS Server bevat een zeventien jaar oude kritieke kwetsbaarheid en heeft de hoogst mogelijke risicoscore. Het is mogelijk om malware […]

Even voorstellen: Tim van der Putten, Chief Financial Officer

Begin dit jaar ben ik bij Prodicom gestart als Chief Financial Officer. Naast de verantwoordelijkheid om de financiële huishouding op orde te houden, is het voornaamste doel de organisatie te begeleiden in de verdere groei en ontwikkeling. In mijn professionele leven ben ik opgeleid als financial, maar door de jaren […]

Even voorstellen: Cor van Leeuwen, Service Delivery Manager bij Prodicom

Aangenaam kennis te maken! Sinds december 2019 ben ik werkzaam bij Prodicom in de functie van Service Delivery Manager.Service Delivery Management. Het proces waarmee de dienstenvraag en -aanbod in kaart gebracht worden en vertaald worden naar een strategie voor de toekomst.Maar wat betekent dat nu in de praktijk? Service Delivery […]