Prodicom is trotse Microsoft Solutions Partner

Wat houd Microsoft Solutions Partner in?

Ben je op zoek naar een partner die je helpt om het maximale uit je bedrijf te halen? Ontdek hoe wij door middel van doeltreffende IT-oplossingen jouw onderneming kunnen laten groeien, de werkprocessen veiliger en efficiënter kunnen maken én kostenbesparingen op het gebied van IT kunnen realiseren. Profiteer op jou manier van de voordelen van het samenwerken met een Microsoft Solutions Partner.

Het Microsoft Solutions Partner-programma is een nieuw programma dat partners erkent die succesvolle klantoplossingen leveren op basis van de Microsoft Cloud. Het vervangt de oude Microsoft Gold Partner-competities, die op 30 september 2022 is stopgezet.

Wij zijn trots te melden dat wij “Solutions Partner for Modern Work” zijn. Hiermee zijn wij erkent om klanten te begeleiden met het realiseren van de Modern Workspace die de productiviteit, samenwerking en veiligheid van de medewerkers verbetert. Prodicom kan klanten helpen met het inzetten van Microsoft 365 oplossingen zoals Intune, Teams, SharePoint, OneDrive en Office365.


Ik wil meer weten