Neem controle over je werkplekken met de moderne werkplekoplossing van Prodicom.

Hoe houd je werkplekbeheer veilig en eenvoudig, terwijl je medewerkers ook van alle vrijheden en gemakken wilt voorzien?

Met de moderne werkplek is het eenvoudig en effectief om je werkplekomgeving in te richten en te beheren. De werkplek is altijd up-to-date met betrekking tot applicaties, beveiliging en toegang. Geef gebruikers de vrijheid om vanaf iedere locatie altijd veilig alle gegevens en tools tot hun beschikking te hebben om doeltreffend aan de slag te gaan. Wij helpen je om de moderne werkplek te implementeren, en indien gewenst nemen we het beheer volledig uit handen.

Wat is de moderne werkplek?

Microsoft Modern Workspace is een geïntegreerde en flexibele werkplekomgeving die bedrijven voorziet van een samenwerkingsgericht ecosysteem. Het omvat tools zoals Microsoft 365, Teams, SharePoint en Azure, waarmee medewerkers naadloos kunnen communiceren, samenwerken en informatie delen, zowel op kantoor als op afstand. Met de nadruk op cloud-gebaseerde oplossingen, beveiliging en AI-aangedreven automatisering, ondersteunt het moderne werkplekconcept organisaties bij het stimuleren van productiviteit, innovatie en efficiëntie in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

Business Case

Wil je efficiënter werken maar ook makkelijker samenwerken en tegelijkertijd de focus houden op bedrijfsprocessen zonder dat je je ook maar één moment druk hoeft te maken over de veiligheid van je omgeving? Legacy- en SaaS (Software-as-a-Service) applicaties zoals Microsoft Word en Excel? De Moderne Werkplek biedt een alles-in-één oplossing om je werk te kunnen doen in een veilige omgeving. De Moderne Werkplek van Prodicom biedt volledige controle en flexibiliteit, zodat je altijd kunt op- en afschalen. Het maakt hierbij niet uit of je kies voor Azure Virtual Desktop of de Modern Workplace. 

Het begint allemaal met het identificeren van een zakelijke behoefte. Welk proces of onderdeel van je organisatie wil je verbeteren? Verken relevante zakelijke cases voor jouw situatie.

Download de referentiecase

De praktijk bewijst

Bij ons staat de Moderne Werkplek centraal als dé optimale oplossing voor jouw organisatie. Om dit te onderstrepen, bieden we met plezier een proof-of-concept aan. Samen met jou brengen we de specifieke behoeften van jouw organisatie in kaart en ontwerpen we de ideale Modern Workplace. Ben je geïnteresseerd in wat deze innovatieve aanpak voor jouw bedrijf kan betekenen? Wij zorgen ervoor dat je de voordelen van deze nieuwe manier van werken zelf kunt ervaren.

Proof-Of-Concept aanvragen

Onze klanten

Veiligheidsregio NHN
Meander
Conclusion
Bindkracht 10
Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland

Microsoft 365: Uw schild tegen digitale dreigingen

Microsoft 365 dient als een veilige basis voor moderne werkplekken door een robuust ecosysteem van productiviteitstools en beveiligingsfuncties te bieden. Het omvat essentiële toepassingen zoals Word, Excel en Outlook, maar gaat verder dan dat met tools zoals Teams voor communicatie en samenwerking, SharePoint voor het delen van documenten, en Power Platform voor geautomatiseerde workflows. Wat de veiligheid betreft, biedt Microsoft 365 geavanceerde beveiligingslagen, waaronder Identity and Access Management (IAM), geavanceerde dreigingsbescherming, gegevensclassificatie en beveiligingsbeheer, en continue updates om te zorgen voor bescherming tegen de nieuwste cyberdreigingen. Kortom, Microsoft 365 vormt een solide basis voor bedrijven om productiviteit te stimuleren terwijl ze de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens behouden.

Op weg naar een Moderne Werkplek: Jouw 4-stappen reis1

Inventarisatie

Onze experts zorgen samen met de klant voor een grondige inventarisatie van de volledige omgeving

2

Design

Tijdens de designfase ontwerpen wij de oplossing die het beste bij jou bedrijf past

3

Implementatie

Alle configuratiestappen worden doorlopen richting een werkende omgeving

4

Migratie

Alles akkoord? Wij begeleiden de volledige migratie naar de nieuwe omgeving en bieden support waar nodig

Belangrijke elementen binnen onze werkplekoplossingen

Fancy Header

Microsoft Moderne Werkplek

 • Microsoft Windows 10/11
 • Microsoft Endpoint Manager
 • Microsoft Intune
 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Teams
 • Microsoft Sharepoint
 • Microsoft Onedrive for Business
 • Security & Compliancy
 • Multi-Factor authentication
 • Single Sign-On (SSO)
 • Antivirus-Malware
 • Data encryptie
 • Mobile Device Management
 • Mobile Application Management

Neem contact op met een van onze experts.

Onze mensen staan voor je klaar!