Prodicom

Professionals Die Communiceren

Bij Prodicom doen wij geen andere dingen maar wij doen dingen ánders. Onze focus op het bouwen van relaties is zo succesvol, dat wij sinds het oprichten in 2010 nog steeds samenwerken met dezelfde opdrachtgevers die vanaf de start van Prodicom betrokken zijn. Wij geloven dat communicatie de sleutel is om IT voor je te laten werken en het leven makkelijker te maken. Door juist soft skills te combineren met hard skills, hebben wij bewezen dat er een hogere kwaliteit geleverd kan worden. Communicatie is de basisvoorwaarde voor elk succesvol project en iedere samenwerking. Wij laten dit terugzien in onze *PH-waarde (Prodicom Happiness waarde). Deze unieke aanpak maakt dat onze diensten altijd efficiënt zijn en de resultaten transparant. 

Al meer dan 14 jaar zijn wij innovatief en zoeken wij naar een verbinding met onze mensen en opdrachtgevers. Met als doel een duurzame relatie. Wij zijn ervan overtuigd dat wij altijd kunnen bijdragen aan succes. Om dit waar te maken, moet je duidelijke taal spreken en eerlijk durven zijn. Dit is geen trucje, het is wie wij zijn. Wij zijn loyaal en ambitieus. Wij zetten de mensen centraal en helpen met het ontwikkelen van de juiste mix van hard skills en soft skills.

Benieuwd naar wat Prodicom voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met ons op

Wil je werken bij Prodicom?
Bekijk dan onze vacatures

Werken bij ons op kantoor

In Wormerveer werkt een hecht team van professionals samen aan mooie projecten voor klanten die bij ons passen. Maar na inspanning is er ook altijd tijd voor ontspanning. Zo sluiten we de week af tijdens onze vrijdagmiddagborrel. We dagen elkaar op kantoor uit voor een potje tafeltennis, darten of gamen. Een goede werksfeer en plezier zijn randvoorwaarden bij Prodicom.

Bekijk onze interne vacatures

Kom gezellig langs voor een kop koffie of thee.

Onze mensen staan voor je klaar!