Projects

Onze oplossingen om jouw organisatie verder te helpen.

Omdat wij weten dat jouw organisatie continu in beweging is, hebben wij onze dienstverlening flexibel ingericht. Niemand is gediend bij een standaardoplossing, want IT is ook continu in beweging en dat vereist maatwerk.

Onze flexibele dienstverlening is zo ingericht dat we naast het leveren van kennis & advies ook in staat zijn om projecten & support te leveren met een dedicated team – zij staan 24/7 voor je klaar.

Deze oplossingen zijn bedoeld om jouw organisatie makkelijk verder te helpen.

Managed Services

Support en beheer met een dedicated team.

Prodicom helpt jouw organisatie verder. Door te kiezen voor support en beheer door Prodicom, neem je de beheerlast weg bij jouw IT-team. Hierdoor kan je weer focussen op de kern van jullie business. Prodicom adviseert en kan je bestaande hardware of services ondersteunen en beheren. Onze supportservices leveren wij met een dedicated team – en dat 24/7.

Neem contact op voor meer info

Consultancy & Staffing

Advies op maat of op korte termijn kennis nodig?

Soms heb je gewoon niet de juiste kennis in huis en heb je meer handjes nodig. Of je zoekt een sparringspartner en je wilt een second opinion van een onafhankelijke partij. Ook voor dit soort zaken ben je bij Prodicom aan het juiste adres.

Ons intensieve kwalificatieproces maakt dat wij tot één van de meest betrouwbare partijen behoren in de markt. Onze mensen worden getraind in communicatie en kennisborging van hun werk. Hierdoor kan jij draagvlak creëren en is er minder management effort nodig. Of je nou op zoek bent naar vaste dienst, tijdelijke inhuur, zzp’ers of op projectbasis, wij hebben altijd de juiste fit voor jouw behoefte.

Neem contact op voor meer info

Veiligheidsregio NHN
Meander
Conclusion
Bindkracht 10
Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland

Kom gezellig langs voor een kop koffie of thee.

Onze mensen staan voor je klaar!