Neem controle over jouw bedrijfsnetwerk met de managed network service van Prodicom.

Hoe zorg je zo efficiënt mogelijk voor maximale stabiliteit en veiligheid in de end-to-end connectiviteit van jouw infrastructuur?

Het netwerk is het fundament van iedere organisatie, de spil tussen mens en toegang tot informatie. Door innovatie en digitale transformatie groeit het aantal verbonden apparaten (privé, zakelijk en industrieel) alsmede de verkeersstromen en de hoeveelheid data explosief.

Dat vraagt om expertise en kennis, die voortdurend up-to-date moet worden gehouden. We gebruiken onze expertise om betrouwbare, duurzame en veilige netwerken te ontwerpen en te bouwen. Wij zorgen dat de connectiviteit gewaarborgd blijft en dat mens en proces in jouw organisatie ongehinderd door kan blijven werken.

Vier facetten van onze Managed Network Service

Core

Connectiviteit voor de backbone in het datacenter, zowel Traditioneel als Software Defined;

Access

Connectiviteit voor jouw kantoorautomatisering, zowel bedraad als draadloos;

WAN

Voor connectiviteit naar alle sublocaties, van end-to-end (SD)WAN tot devices

Firewall

Next-Gen firewall services voor beveiliging van verkeersstromen en beveiligde toegang voor externen

Netwerkbeheer

Onze Managed Network dienstverlening stelt IT-organisaties in staat om zowel op locatie als op afstand werkzaamheden ten behoeve van netwerkbeheer te kunnen uitvoeren. Zo kunnen IT-organisaties continu blijven monitoren, rapporteren, controleren, verbeteren, innoveren en natuurlijk beveiligen. Hulp nodig? Geen probleem. Je kunt 24/7 terecht bij onze support service.

Managed Network Service

Bereid jij je voor op de toekomst? Prodicom helpt bij vraagstukken op het gebied van connectiviteit en met onze Managed Network Service ben je klaar voor morgen.

  • Kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossingen voor uw KA-, Core-, WAN- en firewall netwerkelementen
  • Biedt zekerheid en ontzorgt op het gebied van beveiligingsvraagstukken ontstaan door de toenemende groei van het aanvalsoppervlak (attacking surface) samen met de gevoeligheid van de verzonden data
  • Oplossingen op het gebied routering, bandbreedte en verbindingskwaliteit
  • Wij ontzorgen in life cycle management, de hard- en softwarematige levenscyclus van netwerkelementen
  • Wij creëren inzicht in verkeersstromen door incidenten en trends te monitoren
  • Altijd beveiligd en gecontroleerd toegang verlenen door gebruik van 802.1x, en (Always-On) VPN of micro VPN protocollen
  • Behaal maximale efficiëntie op het gebied van beheer door repeterende taken te automatiseren en gebruik te maken van Infrastructure as Code
  • Met een toegewijd team bieden wij support op maat. 24/7 of alleen tijdens kantoortijden, dat is aan jou.

Firewall management services

Het beheren van een firewall vereist tijd en gespecialiseerde kennis. Het installeren van een firewall op je netwerk is niet genoeg.

Om optimaal beschermd te zijn dien je de updates en rapportages dagelijks te controleren. Met de managed firewall oplossing van Prodicom ben je compleet ontzorgd. Je hoeft geen extra investeringen te doen in verschillende hardware of software. Wij bieden een complete, geïntegreerde oplossing voor de beveiliging van jouw IT-omgeving. Alle componenten worden altijd geupdate voor een optimale bescherming.
Met Managed Firewall kan je voor een vaste prijs per maand, het volledige beheer, onderhoud en monitoring van de firewall aan ons uitbesteden. Wij installeren de firewall en onze specialisten bewaken deze 24/7.

Veiligheidsregio NHN
Meander
Conclusion
Bindkracht 10
Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland

Kom gezellig langs voor een kop koffie of thee.

Onze mensen staan voor je klaar!