Prodicom sluit zich aan bij Hands on ICT: Een nieuwe mijlpaal in IT-dienstverlening

Met trots kondigen wij aan dat we ons hebben aangesloten bij Hands on ICT, een toonaangevende specialist in Managed Services. Deze strategische samenvoeging versterkt onze gezamenlijke expertise op het gebied van cloud, netwerken, IT-infrastructuren en IT-Security. Prodicom en Hands on ICT zetten door deze samenwerking een grote stap in gezamenlijke groei én verbreden hiermee ons portfolio aan ICT-dienstverlening.

Hands on ICT is een toonaangevende Managed Service Provider die zich richt op het leveren van praktische en betrouwbare ICT-oplossingen. Met ruim 25 jaar aan ervaring biedt Hands on ICT een breed scala aan diensten waaronder managed beheer, IT-Security, levering van hard- & software en complexe IT-projecten met ondersteuning. Hands on ICT staat bekend om haar hands-on aanpak, waarbij persoonlijke aandacht en maatwerk centraal staan. Met drie locaties, verspreid door Nederland, heeft Hands on ICT een uitstekende landelijke dekking. Door voortdurende innovatie en klantgerichtheid blijft Hands on ICT een betrouwbare partner in de dynamische wereld van ICT-dienstverlening.

Met de vereende krachten van maar liefst 160 professionals vormen Prodicom en Hands on ICT samen een nog grotere speler in de markt van IT-dienstverlening. Door de combinatie van de Managed Service Provider (MSP) services van Hands on ICT en de detacherings- en projectmogelijkheden van Prodicom kunnen wij een nog breder scala aan ICT-oplossingen en ondersteuning bieden. Prodicom gaat onder haar eigen merk verder, bijgestaan door Hands on ICT, en voor klanten blijft de huidige dienstverlening ongewijzigd.

René van Klaveren, CEO en eigenaar van Hands on ICT: “Met deze strategische samenvoeging en intensieve samenwerking bundelen we onze krachten om een sterke positie te behouden in de markt van ICT. Hierdoor kunnen we als IT-dienstverlener zelfstandig blijven opereren, wat ons de flexibiliteit geeft om innovatief en klantgericht te blijven. Het belangrijkste is dat we nu een heel divers palet aan ICT-dienstverlening kunnen aanbieden, waardoor we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen bij hun vragen.”

Tim van der Putten, Chief Financial Officer van Prodicom: “Met het vertrek van Joppe van de Straat, één van de eigenaren en medeoprichter van het bedrijf, zochten we sinds de zomer van 2023 versterking. Deze versterking hebben we gevonden bij Hands on ICT, die Managed Services in het hart heeft. De menselijke klik was er vanaf de eerste kennismaking. Prodicom zal binnen onze eigen expertisegebieden aan het succes van de groep blijven werken.”

Over Prodicom

Prodicom, gevestigd nabij Amsterdam, richt zich voornamelijk op IT-staffing en IT-detachering en heeft de dienstverlening in de afgelopen jaren uitgebreid met projecten en Managed Services. Prodicom, synoniem voor ‘Professionals die communiceren’, staat bekend om hun innovatieve en mensgerichte aanpak. Dit valt mooi samen met de cultuur van Hands on ICT.

Meer weten over één van deze organisaties? Lees dan meer op www.handsonict.nl en www.prodicom.nl

Heb je vragen over deze overname of over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen.

Met vriendelijke groet,

Tim van der Putten

Tvanderputten@prodicom.nl

T. 0031 6 20 30 32 11

www.prodicom.nl