Prodicom behaalt met succes ISO 9001, 27001 en NEN 7510

Prodicom heeft in mei 2023 met succes de certificeringen voor ISO 9001 en ISO 27001 verlengd en daarnaast de NEN 7510 certificering behaald. Deze prestaties getuigen van onze toewijding aan uitmuntendheid op verschillende gebieden.

Allereerst hebben we met succes voldaan aan de strenge eisen van ISO 9001, wat onze focus op kwaliteit en klantgerichtheid bevestigt. Onze solide kwaliteitsmanagementsystemen garanderen consistentie en betrouwbaarheid in onze dienstverlening, waardoor we waardevolle partnerschappen kunnen opbouwen met onze klanten.

Daarnaast heeft Prodicom zich intensief ingezet om te voldoen aan de normen voor informatiebeveiliging, zoals vastgelegd in ISO 27001. Onze inzet om gegevens te beschermen tegen interne en externe bedreigingen heeft geleid tot een gecertificeerd en robuust informatiebeveiligingssysteem. Hierdoor kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun vertrouwelijke gegevens veilig zijn in onze handen.

Bovendien begrijpen we het belang van gegevensbeveiliging in de gezondheidszorgsector, en daarom hebben we ook het NEN 7510-certificaat behaald. Dit benadrukt onze toewijding om te voldoen aan de specifieke vereisten van de zorgindustrie en om te zorgen voor een veilige behandeling van medische gegevens. Met deze drie certificeringen in ons arsenaal zijn we klaar om uw betrouwbare partner te zijn op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging en sectornaleving. Prodicom staat klaar om uw organisatie te ondersteunen en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst.