Nieuwe medewerkers - oktober 2023

๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—บ ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐—บ: ๐Ÿš€ ๐——๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—›๐—ผ๐—ผ๐—ด๐˜ƒ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐˜€!๐Ÿš€

We zijn verheugd om drie professionals te verwelkomen die recentelijk deel zijn gaan uitmaken van ons team. Laten we ze aan je voorstellen:

๐ŸŒŸ Eric Bosma – Onze nieuwe Project Manager brengt een schat aan ervaring en leiderschap met zich mee. Met een passie voor het leiden van projecten naar succes, staat Eric klaar om onze projecten naar nieuwe hoogten te brengen. Samenwerken en uitdagingen aangaan, dat is zijn tweede natuur!

๐ŸŒŸ Tommie Pit – Onze nieuwste Netwerk Engineer heeft diepgaande kennis van netwerkinfrastructuur en een scherp oog voor detail. Tommie zal ons helpen bij het versterken en optimaliseren van onze digitale snelwegen en zal zorgen voor een naadloze verbinding voor onze teams en klanten.

๐ŸŒŸ Furkan Sarpdag – Onze nieuwe IT Engineer brengt expertise in het beheren en optimaliseren van IT-systemen. Furkan zal een grote rol spelen bij het waarborgen van de stabiliteit en prestaties van onze digitale klantomgevingen.

Hun passie, toewijding en expertise zullen ons team versterken en ons helpen presteren in een steeds veranderende technologische wereld. We kijken uit naar wat de toekomst brengt en zijn verheugd om samen met Eric Bosma, Tommie Pit en Furkan Sarpdag te bouwen aan een nog stralendere toekomst. Welkom in de familie!

Benieuwd naar hoe we het ‘anders doen’? Ontdek het op onze carriรจrepagina โ–บ https://www.prodicom.nl/werkenbij/ Laten we samen bouwen aan een succesvolle toekomst!

#Welkom #NieuweMedewerkers #TeamUitbreiding #DoeHetAnders