Nieuwe Gezichten, Nieuwe Start bij Prodicom!

We zijn verheugd om jullie voor te stellen aan de nieuwe sterren van ons Prodicom-team! De afgelopen periode hebben we niet één, niet twee, maar drie geweldige nieuwe aanwinsten mogen verwelkomen.

Laten we ze aan jullie voorstellen:

Xing Hui Chen is aan boord gekomen als onze Senior System Engineer. Met zijn diepgaande technische kennis en ervaring gaat hij ons helpen om technologische uitdagingen met gemak te trotseren.

Rachid Abaroudi treedt toe als onze Netwerk Support Engineer. Zijn passie voor netwerken en connectiviteit zal ons team versterken terwijl we bouwen aan solide en betrouwbare infrastructuur.

Burak Yilmaz maakt zijn entree als Systeem Engineer. Hij is er om onze klanten te ondersteunen en technische problemen om te toveren tot kansen voor groei.

🙌 Samen Groeien en Vernieuwen
In een arbeidsmarkt die uitdagend blijft, zijn we bij Prodicom trots dat we deze getalenteerde professionals hebben aangetrokken. We geloven dat onze authentieke en persoonlijke benadering een verschil maakt en we blijven ons inzetten om een omgeving te creëren waarin iedereen kan floreren.

🔍 Nieuwsgierig Geworden?
Wil je weten hoe het is om bij ons te werken en deel uit te maken van dit dynamische team? Bezoek onze werken-bij-site voor meer informatie ► https://www.prodicom.nl/werkenbij/ – we kijken er naar uit om van je te horen!