Prodicom kwartaalmeeting & teamuitje


“Ik ga volgende maand pas starten dus ik kende nog vrijwel niemand. Gelukkig was iedereen erg aardig en werd ik warm welkom geheten. Door samen actief bezig te zijn, voelde ik mij al snel onderdeel van de groep!” Ihsan Sari – IT Support Engineer


Vrijdag 27 januari was het weer zo ver: De kwartaalmeeting/nieuwjaarborrel/teamuitje van Prodicom. Het was weer een geslaagde dag waar we met veel plezier op terug kijken. Ditmaal vond het event plaats bij Dorhout Mees. Een prachtige locatie om een middagje met scherp te schieten en doelen te raken!

We begonnen de dag met ”Tech is te gek”, een sessie waarin onze engineers samen komen om te praten over trends en ontwikkelingen in de markt. Michel Nieuwenhuizen, onze CTO nam ons ons mee in de innovaties binnen Prodicom. Daarnaast werden de strategische doelstellingen en de roadmap van ontwikkelingen gepresenteerd. Hele interessante onderwerpen waar we met Prodicom de aankomende periode aandacht aan zullen geven!

Na de lunch was het tijd voor de kwartaal meeting om daarna door te gaan naar de activiteit. Onder begeleiding van drie instructeurs mochten we de lange en korte baan op. Waarna we gezamenlijk naar de openlucht baan gingen om kleiduif te schieten. We hebben enorm genoten van een bijzondere ervaring. Waar schieten een individuele sport is, hebben we als team ontzettend veel plezier gemaakt.

We hebben de dag afgesloten met een heerlijk diner en een borrel. Het was een dag om niet snel meer te vergeten. Zoals onze nieuwe collega Ihsan vertelde: ‘’Ik ga volgende maand pas starten dus ik kende nog vrijwel niemand. Gelukkig was iedereen erg aardig en werd ik warm welkom geheten. Door samen actief bezig te zijn, voelde ik mij als snel onderdeel van de groep. Bij Prodicom kan iedereen zijn authentieke zelf zijn”. En daar sluiten wij ons volledig bij aan.

Op naar het volgende event!