Even voorstellen: Melissa Galjaard, Financieel medewerker en receptioniste

Ondertussen werkt Melissa Galjaard alweer een half jaar bij Prodicom als financieel medewerker en receptioniste. Wij zijn ontzettend blij om Melissa aan boord te hebben, maar hoe denkt zij er zelf over? We geven haar graag het woord!

Tot nu toe heb ik het hier erg naar mijn zin. De onboarding verliep vlot en ik heb veel geleerd in deze periode. Het is echt ontzettend wisselend (wat het juist leuk maakt!). De ene dag ben ik heel druk met de financieel administratieve taken, de andere dag weer met uitzoekklusjes of met facilitaire dingen, of sta ik samen met een collega een ballonnenboog in elkaar te zetten wegens het 10 jarige bestaan van Prodicom!

Wat ik prettig vind aan de cultuur bij Prodicom is dat de lijntjes kort zijn waardoor je fijn kan samenwerken. De communicatie tussen de collega’s is ook erg goed en je merkt dat iedereen dezelfde positieve instelling heeft.

Prodicom geeft me precies het steuntje in de rug dat ik nodig heb. Ik wil mezelf ontwikkelen tot boekhouder. Hier heb ik nog wel de benodigde ervaring en diploma’s voor nodig. Samen met Prodicom weet ik zeker dat dit gaat lukken. Naast het werk ben ik dan ook bezig met thuisstudies voor het behalen van nieuwe diploma’s die hierop aansluiten.

Onlangs hebben we met de hele organisatie een strategie dag gehad waarin de organisatie ontwikkeling en nieuwe plannen werden gepresenteerd, dit was ontzettend leerzaam en helpt ook met team gevoel. We hebben achteraf met ze alle gegeten en genoten van deze prachtige locatie.

Welkom Melissa, We wensen je veel succes en werkplezier!