Even voorstellen: Jochem Ghijben, Business Development Manager bij Prodicom

Prodicom verwelkomt Jochem Ghijben bij het Prodicom Team!

“Mijn naam is Jochem Ghijben, sinds 1 januri 2020 ben ik in werkzaam bij Prodicom als Business Development Manager.

Inmiddels ben ik al zo’n 14 jaar werkzaam in de recruitment wereld waar mijn focusgebied eigenlijk altijd binnen de ICT sector heeft gelegen. Een belangrijke reden waarom ik voor Prodicom gekozen heb zijn de kernwaarden van het bedrijf: Open, Eerlijk en Transparant zijn waarden die ik erg belangrijk vindt. Zowel in mijn privé- als in het zakelijke leven. Daarnaast vind ik bij Prodicom verbreding van mijn kennis. Niet alleen zal ik mij bezig houden met het Staffing-gedeelte van Prodicom maar vooral ook het binnen halen van projecten is waar ik veel voldoening uit zal gaan halen.

Buiten het werk om besteed ik veel tijd aan mijn gezin (met 2 zoontjes), houd ik erg van koken en ben ik best wel vaak op de golfbaan te vinden”.