10 Jarig jubileum Prodicom na 2 jaar ingehaald!

Toen 2 jaar geleden de wereld stilstond door de pandemie, heeft Prodicom het 10 jarig jubileum moeten uitstellen. Zonder dat we een groot feest konden vieren en dat het er voorlopig ook nog niet in lijkt te zitten, hebben we toch de gelegenheid genomen om samen stil te staan en te reflecteren op de afgelopen 10 jaar.

Reflecteren gaat niet alleen over het verleden, maar ook over het heden en de toekomst. Bij Prodicom besteden we veel aandacht aan reflecteren omdat we geloven dat er waardevolle kennis valt te halen. Kennis die je helpt bij persoonlijke ontwikkeling, maar ook bij de ontwikkeling van normen, waarden en identiteit oftewel; cultuur.

Bij Prodicom staat cultuur hoog in het vaandel. Dit doen we door altijd focus te houden op het halen van voldoening uit je werk en stilstaan bij plateaus en springplanken. Het lijkt nog vaag, maar straks zal duidelijk worden wat we daarmee bedoelen.  

Hoe creëer je voldoening in je werk? Het antwoord klinkt simpel: doen wat je graag doet en daar altijd aan te blijven werken. Je fantasie gebruiken, je pen op papier te zetten en je bedoelingen bekend maken. Je stelt kleine doelen en streepte ze vervolgens af. Je stelt nog meer doelen, wint momentum en bouwt zelfvertrouwen op. Zo helpen wij Prodicommers om stappen te zetten.

Is het in het echt zo makkelijk? Nee, het is hard werken en focus houden op de lange termijn. Het geheim is om vastberaden te blijven, bewust te zijn van het behalen van plateaus en ervan te genieten. Soms voelt het alsof je niet beter wordt en vraag je je af waarom je dit allemaal doet. Juist dan, als je het geduld opbrengt, zul je zien dat de behaalde plateaus nu ineens springplanken zijn geworden. Daarom vinden wij reflecteren zo belangrijk en helpen wij samen jouw doelen te bereiken. Dat is de Prodicom cultuur en een boodschap aan jou en elke toekomstige Prodicommer. Op naar de volgende 10 jaar! 

Ben jij benieuwd wat Joppe hier gaat onthullen? Kom snel langs bij ons op kantoor!

Bedankt iedereen!