Virtualisatie

Server – Desktop – Applicaties

Virtualisatie

Al sinds onze oprichting houden we ons bij Prodicom bezig met virtualisatie. Dit zit verankerd in onze kern en is onze tweede natuur geworden. We hebben een naam opgebouwd als vendor independent partner en bieden het beste van wat de verschillende leveranciers te bieden hebben. We hebben voor alle belangrijke virtualisatielagen, of het nu om server-, desktop- of applicatie gaat, ruime ervaring in het realiseren van oplossingen gebaseerd op VMware, Citrix en Microsoft.

Server virtualisatie

We zijn gespecialiseerd in complexe, grootschalige virtualisatieoplossingen voor on-premise, hybride en cloud-modellen. Onze strategische benadering en operationeel kader zijn gericht op de best mogelijke oplossing voor on-premise scenario’s en migraties naar de cloud, van de conceptfase tot de operationele fase. We begeleiden onze klanten tijdens het volledige overgangsproces, ongeacht de complexiteit. Gedurende het migratieproces houden we rekening met de continuïteit door een ononderbroken beschikbaarheid van diensten voor jouw bedrijf.

Desktop virtualisatie

Om de operationele en onderhoudskosten voor werkplekken in een typische klantomgeving te verlagen is een virtuele desktopinfrastructuur (VDI) een bijna vanzelfsprekende oplossing voor werken op elk tijdstip, op elke plek en op elk apparaat. Of je  kiest voor een gedeelde of eigen VDI-oplossing, gebaseerd op VMware, Citrix of Microsoft, wij realiseren hoogwaardige oplossingen die het best aansluiten op de behoeften van onze klant. Van de conceptfase tot de operationele fase begeleiden wij onze klanten bij de overgang van statische naar dynamische en flexibele organisaties.

Applicatie virtualisatie

Dit is een bijzonder specialisatiegebied binnen Prodicom. Bijna alle grote spelers op de markt bieden tools voor applicatievirtualisatie, maar de operationele kosten van deze tools zijn aanzienlijk. Samen met onze partner hebben wij van Prodicom een geavanceerd tweede-generatie platform voor applicatie virtualisatie ontwikkeld. Prodicom Apps verlaagt de operationele kosten door problemen met verouderde applicaties op te lossen. We bieden een totaaloplossing voor alle applicaties die niet meer toereikend zijn, die niet meer ondersteund worden of die technische beperkingen met zich meebrengen. Prodicom Apps minimaliseert de beveiligingsrisico’s en patchingcyclussen, en levert aanzienlijke besparingen op als het gaat om tijdswinst (packaging) en administratiekosten in IT-omgevingen.

Microsoft
Citrix
VMWare
Prodicom Virtualisatie

Last van legacy applicaties?

Start typing and press Enter to search