Prodicom Apps

Innoveer jouw IT-omgeving

Met de huidige snelheid waarmee de techniek zich ontwikkelt zijn er terugkerende uitdagingen waar jij als IT manager mee te kampen hebt. Windows- en webapplicaties waarvan de ontwikkeling is gestopt. Complexe Windows applicaties waarbij de huidige applicatie virtualisatie oplossingen niet toereikend genoeg zijn en geen werkbare oplossing bieden.

Stuk voor stuk situaties waarbij er vaak geen ruimte of mogelijkheid is voor het verder ontwikkelen of vervangen van deze applicaties. Het in de lucht houden van de oude situatie vergt tijd en expertise die je liever in doorontwikkeling en innovatie ter ondersteuning van de bedrijfsdoelstellingen zou willen investeren.

Vereenvoudig applicatiebeheer

Organisaties investeren een hoop tijd en geld in (missie-kritische) bedrijfsapplicaties ter ondersteuning van de bedrijfsvoering. Deze applicaties zijn vaak ontwikkeld voor een besturingssysteem en een IT model wat niet meer past in de huidige tijd en techniek.

Het onderhouden en managen van het applicatielandschap is een tijdrovende en kostbare onderneming. Elke organisatie heeft te maken met legacy-, maatwerk- en complexe applicaties welke niet zijn ontworpen voor virtualisatie en gebruik met de laatste technologieën.

Prodicom Apps levert een applicatie-virtualisatie oplossing die het mogelijk maakt om elk type applicatie te laten werken met de laatste technologieën. Door middel van “Lift & Shift” migreren wij iedere 32- of 64-bits Windows applicatie naar Windows 10, Cloud en Mobiele Apparaten.

De oplossing voor jouw applicatieomgeving

Prodicom Apps maakt het mogelijk om jouw applicaties onafhankelijk van een besturingssysteem te virtualiseren. Onze techniek is gebouwd op een open container structuur wat meerdere voordelen biedt.

De open structuur zorgt ervoor dat er op niveau van het besturingssysteem met lokale objecten, third-party plug-ins en andere applicaties gecommuniceerd kan worden. Zo kan je bijvoorbeeld Internet Explorer 8, 9 en 10 met verschillende JAVA plug-ins zonder conflicten naast elkaar draaien.

Met Prodicom Apps hoeft je applicaties maar één keer te packagen. Het updaten of opnieuw inzetten van applicaties voor verschillende doeleinden is door middel van software layering mogelijk vanuit één basis. De Prodicom Apps AutoPackager neemt alle complexiteit weg en stelt jou in staat applicaties in zeer korte tijd te virtualiseren en direct te publiceren. De distributie van applicaties werkt zowel met bestaande technieken zoals: SCCM, RES Software en AppSense of het Prodicom Apps geïntegreerde web portaal.

Ook jouw IT-omgeving innoveren?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik ben een Klant Professional

Start typing and press Enter to search