Partners

amazonwebservices-300x300

AWS
AWS biedt een zeer betrouwbaar, schaalbaar, goedkoop infrastructuurplatform in de cloud die honderd duizenden bedrijven ondersteunen en te laten groeien in meer dan 190 landen.

microsoft-azure-new-logo-copy

Azure
Azure is een verzameling geïntegreerde Cloud services die gebruikt wordt om applicaties te bouwen, implementeren en beheren via het wereldwijde netwerk van datacenters.

cisco-logo-300x300

Cisco
Cisco maakt het mogelijk voor mensen om met elkaar verbonden te zijn, te communiceren en samen te werken.
Met het eigen hardware-, software- en serviceaanbod maakt Cisco met internetoplossingen netwerken mogelijk en biedt daarmee op elke locatie en op elk gewenst moment toegang tot informatie.

citrix-zwart-300x300

Citrix
Het beveiligen, mobiel maken en optimaliseren van uw app en data delivery met Citrix. Citrix is volledig gefocust op één principe: het op een veilige en eenvoudige manier toegankelijk maken van apps en data. Vanaf elke locatie. Op elk gewenst moment. En op elk device en via elk netwerk.

cloubrid-300x300

CLoubrid
Cloubrid, leverancier van managed hybride cloudoplossingen biedt diensten als Backup as a Service en Disaster Recovery as a Service. Cloubrid levert verschillende data opslag diensten vanuit haar eigen data centrische infrastructuur en/of via AWS, Azure en IBM. Hybride en multi-cloud oplossingen behoren tot de mogelijkheden.

f5-networks-300x300

F5
Bij F5 maken zij apps sneller, slimmer en veiliger. Oplossingen die de beveiliging, performance en beschikbaarheid van applicaties, servers en data centers versterken. Alle F5 producten zijn vrij programmeerbaar en integreren in elke omgeving, of het nu in de Cloud is, inpandig of in een hybride omgeving is.

google-cloud-copy-300x300

Google Cloud
Ontworpen om bedrijven verder te helpen. Stap over naar de Cloud, bescherm je gegevens en werk productiever.

juniper-networks-300x300copy

Juniper Networks
Juniper Networks leidt de revolutie in netwerken en is daarmee een van de meest spannende tech bedrijven in de Silicon Valley. Sinds de oprichting door Pradeep Sindhu, Dennis Ferguson en Bjorn Liencres 20 jaar terug is de missie trouw gebleven om producten en oplossingen te maken die aan de toenemende eisen van de digitale wereld voldoen.

Microsoft
Bij Microsoft zijn onze missie en waarden om mensen en bedrijven over de hele wereld te helpen hun volle potentieel te realiseren. In meer dan 170 landen en hebben 114.000 gepassioneerde medewerkers die zich inzetten voor het vervullen van onze missie om jouw te helpen en jouw organisatie meer te bereiken.

SQLBrander.nl
Optimaliseert databases en biedt daarbij verschillende services aan zoals Support & Beheer, Health Checks en Consultancy.

vmware-300x300

VMware
VMware is toonaangevend op het gebied van Cloud infrastructuur en bedrijfsmobiliteit en versnelt de digitale transformatie van klanten met een softwarematige benadering. Met VMware-oplossingen zijn organisaties mobieler, sneller en bovendien veiliger dankzij cyber security.

Ook samenwerken met Prodicom?

Start typing and press Enter to search