Netwerken

Van basisconnectiviteit tot complexe netwerkbeheeroplossingen

Netwerken

Wij zijn gespecialiseerd in netwerk infrastructuren. Onze kennis en ervaring reikt van basis netwerk connectiviteit, geavanceerde enterprise oplossingen tot hoog beschikbare backbone serviceprovider omgevingen.

Software Defined Networking en de transitie naar IPv6 staan wereldwijd bij bedrijven hoog op de agenda als het op Netwerk infrastructuur aankomt. Wij erkennen het belang maar ook het effect dat deze transities op jouw organisatie hebben. Onze staat van dienst en strategische benadering verminderen de risico’s van een dergelijk proces en garanderen lagere implementatie-, onderhoud- en administratiekosten.

Met het bereiken van de limieten van de IPv4 adresblokken wordt de noodzaak om via IPv6 bereikbaar te zijn steeds groter. Wanneer dit niet tijdig gebeurt loop je als bedrijf het risico om in de toekomst problemen te krijgen met connectiviteit richting de buitenwereld.

Het IPv6 ready maken kan op verschillende manieren. Wij denken graag met jou mee of je voorbereid bent op de toekomst of wat hiervoor moet gebeuren. Of het nou om je interne, externe netwerk of simpelweg de bereikbaarheid van de website gaat, wij hebben de oplossing.

Juniper logo
Cisco Logo
F5 Logo
prodicom-netwerken-0

Vragen?

Start typing and press Enter to search