Meer dan de helft van de IT-teams is naar eigen zeggen te veel bezig met het beheren van devices van medewerkers.

Denk hierbij aan het uitvoeren van het beleid, de configuratie van devices en het onderhoud en beveiligen van devices. Dit betekent dat er veel tijd wordt besteed aan operationeel beheer en er minder tijd over is voor andere belangrijke zaken, zoals verbetering en innovatie.

Steeds meer organisaties kiezen daarom voor een moderne werkplek oplossing, maar hoe kies je die? Om je op weg te helpen hebben wij een e-book geschreven en zetten we de belangrijkste vragen voor je op een rijtje:

 • Welke vier trends maken de traditioneel werkplek onhoudbaar?
 • Welke voordelen beidt de moderne werkplek?
 • Hoe kies je de juiste leverancier voor jouw moderne werkplekken?

Lees verder…

Neem controle over jouw werkplekken met deĀ moderne werkplekoplossing van Prodicom.

Hoe hou je werkplekbeheer veilig en eenvoudig terwijl je medewerkers ook van alle vrijheden en gemakken wilt voorzien?

Met de moderne werkplek is het inrichten en beheren van jouw werkplekomgeving eenvoudig en effectief. De werkplek is altijd up-to-date op het gebied van applicaties, beveiliging en toegang. Geef gebruikers de vrijheid om vanaf iedere locatie altijd veilig alle data en tools tot hun beschikking te hebben om doeltreffend aan de slag te gaan. Wij helpen jou om de moderne werkplek te implementeren en indien gewenst nemen we het beheer volledig uit handen.

Moderne Werkplek

De moderne werkplek stelt IT-organisaties in staat om werkplekbeheer op afstand te doen over verschillende devices. Monitoren, rapporteren, controleren, verbeteren en innoveren. Maar uiteraard ook het beveiligen van al je werkplekken. Afhankelijk van kennis en capaciteit kunnen wij het beheer ook uit handen nemen.

Onze support service levert 24/7 support met een dedicated team.

In 4 stappen jouw werkplekinrichting gemoderniseerd:

1

Inventarisatie

Door jullie business te doorgronden snappen wij de echte wensen en behoefte.

2

Design

Met ervaring en industrie kennis ontwerpen wij bij de beste oplossing.

3

Implementatie

Na uitgebreid testen plannen we voor een zachte landing.

4

Migratie

Kies je voor eigen beheer of liever uitbesteden aan ons.

Werkplekbeheer

De moderne werkplek stelt IT-organisaties in staat om werkplekbeheer op afstand te doen over verschillende devices. Monitoren, rapporteren, controleren, verbeteren en innoveren. Maar uiteraard ook het beveiligen van al je werkplekken. Afhankelijk van kennis en capaciteit kunnen wij het beheer ook uit handen nemen. Onze support service levert 24/7 support met een dedicated team.

Endpoint Management

Door de moderne werkplek te adopteren ben je klaar voor de toekomst:

 • Je medewerkers zelf laten kiezen waar, wanneer en waarmee zij hun werk invulling geven? Met Endpoint Management kan dit. Met Mobile Device Management tooling waarborgen we de veiligheid van data, applicaties en privacy.
 • De moderne werkplek van Prodicom volgt de best practices van Microsoft. Op basis van ervaring en kennis van de industrie, zorgen wij voor de beste configuratie voor jouw situatie.
 • De moderne werkplek is een op Microsoft 365 en Azure gebaseerde werkplek, waarbij de provisioning, de beveiliging en het beheer van Windows, Macbooks en mobiele devices vanuit de Cloud gebeurt.
 • De gebruiker heeft veel vrijheid en kan zijn omgeving zelf personaliseren.
 • Laat de gebruikerservaring van de werkomgeving van je medewerker volledig in de huisstijl van de organisatie aanpassen.
 • Beheer kan centraal uitgevoerd worden, maar dan met veel meer mogelijkheden. Next-gen tooling voor Analytics en Security.
 • Volledige control op afstand: inspoelen, bewerken, patchen, updaten en beveiligen.
 • Voldoet aan de hoogste beveiligingseisen. Geeft inzicht in alle toegankelijkheden van gebruikers en kan bij datalekken makkelijk devices wipen.
 • Support op maat 9 tot 5 of 24/7 met een dedicated team.

Lees meer over onze moderne werkplekoplossing in onze brochure

Lees hier alles wat je wilt weten over de moderne werkplekoplossing van Prodicom.
750+
Projecten
10k+
Werkplekken ingericht
9
NPS Score
ISO
9001 & 27001
Veiligheidsregio NHN
Meander
Conclusion
Bindkracht 10
Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland

Kom gezellig langs voor een kop koffie of thee.

Onze mensen staan voor je klaar!