Meld je nu aan voor onze tijdelijke firewall security scan

Volledige inspectie en rapportage van huidige firewalls

  • Security health check
  • Volledige check van alle documentatie
  • Doorlichten van firewall infrastructuur
  • Rapportage met alle bevindingen en risico’s
  • Adviezen en aanbevelingen voor verbetering op het gebied van: rulebase, UTM features, software versies, redundantie, perfomance en consolidatie

Lees hier waarom de 'traditionele firewall' een bedreiging vormt voor jouw organisatie

De next generation firewall biedt een goede bescherming tegen kwaadaardig verkeer op je netwerk. Naast poortfiltering kan de firewall zich op meerdere beveiligingslagen baseren zoals op applicatie niveau. Met UTM-features kunnen connecties automatisch geblokkeerd en gerapporteerd worden. Hierdoor kan een geinfecteerde host herkend worden voor verder onderzoek. Zo ben je extra beschermd tegen aanvallen en ransomware.

Download de brochure

Firewall management services

Het beheren van een firewall vereist tijd en gespecialiseerde kennis. Het installeren van een firewall op je netwerk is niet genoeg.

Om optimaal beschermd te zijn dien je de updates en rapportages dagelijks te controleren. Met de managed firewall oplossing van Prodicom ben je compleet ontzorgd. Je hoeft geen extra investeringen te doen in verschillende hardware of software. Wij bieden een complete, geïntegreerde oplossing voor de beveiliging van jouw IT-omgeving. Alle componenten worden altijd geupdate voor een optimale bescherming.
Met Managed Firewall kan je voor een vaste prijs per maand, het volledige beheer, onderhoud en monitoring van de firewall aan ons uitbesteden. Wij installeren de firewall en onze specialisten bewaken deze 24/7.

Neem contact op met onze expert Jochem Ghijben

Contact