Neem controle over jouw Cloudstrategie. Met Cloud Services van Prodicom.

Hoe houd je grip op het gebruik en de groei van computing resources en creëer je een flexibele en schaalbare infrastructuur?

Of je nou wilt starten of verbeteren, wij helpen om jouw Cloudstrategie zo efficiënt mogelijk te maken. Met onze Cloud Services geven we onafhankelijk advies of we nemen jouw Cloudstrategie volledig uit handen. Wij kunnen jouw IT-infrastructuur ontwerpen en beheren, zowel on-premise, in de Cloud of in een hybride vorm. Uiteraard zijn mogelijkheden voor back-up en disaster recovery vanzelfsprekend. Garandeer de continuïteit en beschikbaarheid van je bedrijfsdata, applicaties en servers.

Business Case

Wil je je IT-infrastructuur optimaliseren, de samenwerking vereenvoudigen en tegelijkertijd de focus behouden op bedrijfsprocessen zonder je zorgen te maken over de veiligheid en continuïteit van je data? Met Cloud Services kun je zowel private als public cloud-oplossingen combineren, of kiezen voor een hybride omgeving die het beste van beide werelden biedt. Denk bijvoorbeeld aan betrouwbare back-up- en disaster recovery-oplossingen die ervoor zorgen dat je data altijd veilig is, ongeacht de omstandigheden. Het beheer van al je clouddiensten wordt eenvoudig en overzichtelijk, zodat je moeiteloos kunt opschalen wanneer nodig. Onze Cloud Services bieden je de flexibiliteit en controle om altijd en overal productief te blijven, terwijl je bedrijf groeit en innoveert.

Het begint allemaal met het identificeren van een zakelijke behoefte. Welk proces of onderdeel van je organisatie wil je verbeteren? Download onze referentiecase en ontdek hoe onze oplossingen jouw situatie kunnen transformeren.

Download de referentiecase

Vier vormen van onze Cloud Services

Public

Maak pay-as-you-go gebruik van de Publieke Hyperscaler Cloud oplossingen van Microsoft Azure in de vorm van Compute (IaaS) of direct als Platform as a Service (PaaS). Dynamisch, flexibel en schaalbaar.

Private

Maak gebruik van private Cloud oplossingen waarbij je Compute resources On-Prem of in een Dedicated Hosted Virtual Datacenter (IaaS) draaien.

Hybride

De ideale mix tussen Public en Private waarbij de perfecte balans tussen performance, schaalbaarheid en beschikbaarheid leidt tot een gezonde prijs-kwaliteit verhouding.

Back-up en Disaster Recovery

Het realiseren van een (off-site) Backup en Disaster Recovery strategie (RPO en RTO) en oplossing voor uw informatievoorziening die aansluit bij uw organisatietype.

Al je Clouddiensten beheerd

Heb je eigen servers in een datacenter staan of werk je met een Private Cloud? Prodicom kan het beheer zowel op locatie als op afstand volledig overnemen. Wij nemen het monitoren, rapporteren, controleren, verbeteren en innoveren uit handen. Maar ook voor het beveiligen van je Cloud infrastructuur staan we voor je klaar. Toch nog vragen? Je kunt 24/7 terecht bij onze support service.

Cloud Services

Ben jij klaar voor de toekomst? Zet Prodicom Cloud Services in als fundament voor jouw IT Compute Infrastructuur.

  • Maximale controle over de resources voor jouw informatievoorziening
  • Betrouwbare dienstverlening door het gebruik van redundant uitgevoerde oplossingen en marktleidende technieken
  • Bereik maximale duurzaamheid door het gebruik van innovatieve oplossingen die zo efficiënt mogelijk omgaan met alle ingezette middelen
  • Bereik maximale continuïteit door strategisch te kijken naar beschikbaarheid, back-up en DR
  • Aansluitend op marktconforme standaarden heb je controle over locatie en met monitoring en rapportages voldoe je aan de door jou gewenste standaard
  • Prodicom Cloud Services is dynamisch, flexibel en schaalbaar op basis van behoefte
  • Betaal maandelijks (OPEX) enkel voor de resources die je daadwerkelijk inzet in tegenstelling tot grote voorinvesteringen (CAPEX) gebaseerd op geschatte verwachtingen
  • De Prodicom Cloud Service biedt de mogelijkheid om op elk niveau het beheer en de uitrol van de infrastructuur te automatiseren tot volledig DevOPS en Infrastructure as Code
  • Maximaal beveiligd met de Prodicom Cloud Service. Jij hebt controle over het veiligheidsniveau en de status van de omgeving
Veiligheidsregio NHN
Meander
Conclusion
Bindkracht 10
Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland

Kom gezellig langs voor een kop koffie of thee.

Onze mensen staan voor je klaar!