User Defined Infrastructure

Voor de gebruiker

Wij bij Prodicom vinden dat het werken met een computer maar onnodig lastig wordt gemaakt. Zijn computers niet uitgevonden om het leven makkelijker te maken? Om werkzaamheden te vergemakkelijken en sneller te kunnen afronden?

Het primaire doel van het apparaat is toepassen, vandaar ook de naam toepassing. Hoe vervelend is het dat jij als gebruiker naar een toepassing zoekt of deze aanvraagt en dit niet mogelijk is of zo lang duurt dat het alweer achterhaald is?

Héél mooi allemaal hoor, dat de IT afdeling gebruik maakt van de nieuwste technieken als virtualisatie, vritual desktops, software defined networking en high available metroclusters. Maar waarom is het dan zo lastig om die ene applicatie, die jouw werkproces zoveel makkelijker zou maken, te adopteren?

Visie

Onze visie is dat de traditionele rol van de IT afdeling op het punt staat te veranderen. Een verandering waarbij de rol van IT in de lead verschuift naar de gebruiker in de lead. Een dienstverlenende IT afdeling die faciliteert in het geven van advies en hulp bij uw keuzes.

Nu al is het zichtbaar dat de nieuwe generatie developers gebruik maakt van nieuwe concepten. Cloud oplossingen waarbij er voor het eindproduct helemaal geen IT infrastructuur bij de eindklant nodig meer is. Enkel een gebruiker met een device, welk merk of type maakt niet meer uit.

Nee begrijp ons niet verkeerd. Wij geloven ook heus wel in alle eerder genoemde technieken. Simpelweg omdat we in de huidige wereld nog niet zo ver zijn als onze visie reikt. Sterker nog wij leveren al deze oplossingen zelf ook, echter houdt het bij ons hier niet op. Tenslotte dit is de basislaag waar de toepassing bovenop moet komen, zonder toepassing geen bestaansrecht van het eerder genoemde.

User Defined Infrastructure

Aanhakend op onze visie en waar wij de wereld naartoe zien verschuiven hebben wij het Concept “User Defined Infrastructure” bedacht. Wij zijn van mening dat de huidige IT omgevingen zowel technisch als procesmatig dusdanig aangepast kunnen worden dat deze al voorbereid zijn op de toekomst.
Een blije gebruiker die zonder al teveel rompslomp gebruik kan maken van zijn computer en daarbij makkelijk met de huidige ontwikkelingen mee gaat bespaart tijd, geld en frustratie.

Wilt u meer weten over ons User Defined Infrastructure concept of wilt u weten hoe ver uw IT afdeling en organisatie hier al in zijn? Neem dan contact op.

Interesse in het User Defined Infrastructure concept?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik ben een Klant Professional

Start typing and press Enter to search