Netwerken

Wij zijn gespecialiseerd in netwerk infrastructuren. Onze kennis en ervaring reikt van basis netwerk connectiviteit, geavanceerde enterprise oplossingen tot hoog beschikbare backbone serviceprovider omgevingen.

Security

In de huidige tijd gaat er ontzettend veel aandacht uit naar de beveiliging van IT. Logisch, als je bedenkt dat alle belangrijke gegevens van een bedrijf tegenwoordig digitaal zijn. Het liefste ook nog eens overal toegankelijk. Kostbare gegevens waarvan je niet wilt dat deze op straat komen te liggen.

Wij bij Prodicom begrijpen het belang van het veilig houden van belangrijke bedrijfsgegevens. Weet jij hoe veilig jouw netwerk is? Neem contact met ons op voor een Security Assessment.

IPv6

Met het bereiken van de limieten van de IPv4 adresblokken wordt de noodzaak om via IPv6 bereikbaar te zijn steeds groter. Wanneer dit niet tijdig gebeurt loop je als bedrijf het risico om in de toekomst problemen te krijgen met connectiviteit richting de buitenwereld.

Het IPv6 ready maken kan op verschillende manieren. Wij denken graag met jou mee of je voorbereid bent op de toekomst of wat hiervoor moet gebeuren. Of het nou om je interne, externe netwerk of simpelweg de bereikbaarheid van de website gaat, wij hebben de oplossing.

Virtualisatie

Virtualisatie is waar wij ons als een vis in het water bij voelen. Een onderwerp waar wij ons sinds de oprichting van Prodicom al mee bezig houden. Servers, Desktops of Applicaties, wij hebben de kennis en ervaring in huis. VMWARE, Citrix of Microsoft? Natuurlijk Vendor Independent zoals je van ons gewend bent!

Server virtualisatie

Heb je een On Premise omgeving die beheerd moet worden? Wil je een virtuele workload naar de Cloud migreren of denk je aan een Hybride oplossing? Wij zijn er om jou te helpen met de volgende stap.

Dekstop virtualisatie

Wil jij het beheer en de kosten van werkplekken in de hand houden? Vanuit een centrale locatie een werkplek aan je collega’s aanbieden die op elk tijdstip op elke plek en op elk apparaat werkt? Wij helpen jou graag bij het adviseren, ontwerpen en realiseren hiervan.

Applicatie virtualisatie

Misschien wel het virtualisatie onderwerp waar wij extra trots op zijn! Dit komt doordat wij samen met onze partner een oplossing hebben welke geen applicatie te gek is.

  • Loop je te stoeien met applicaties die alleen maar werken op Windows XP of Windows 7? Sta je hierdoor stil en draait de rest al op Windows 10?
  • Heb je te maken met complexe relaties tussen applicaties onderling?
  • Ben je gebonden aan oudere browsers als Internet Explorer 10 vanwege die ene webapplicatie?

Dan hebben wij de oplossing: lees nu meer over Prodicom Apps.

Cloud

Is jouw organisatie al klaar voor de Cloud? Vraag nu onze Cloud Readiness Scan aan en kom erachter.

Het migreren van uw data- en IT-landschap naar de Cloud biedt verschillende voordelen zoals kostenbeheersing, minder complexiteit, overal toegang tot uw werk en nog veel meer.

Volgens onze visie moet jij je bezig houden met waar het in de IT om gaat: de toepassing van applicaties en oplossingen die jou en je collega’s het werk uit handen nemen of makkelijker maken. Cloud is de ideale oplossing die je hierbij helpt. Omdat jij je minder druk hoeft te maken over randzaken zoals hardware en de basislaag van je infrastructuur, kun jij je focus verleggen naar waar het om draait, het faciliteren van applicaties en oplossingen.

Ben je nieuwsgierig naar onze visie en hoe jouw omgeving binnen dit plaatje past, neem dan contact op.

Nog lang niet alle omgevingen zijn er klaar voor om de transitie naar de Cloud te maken. Vaak zijn er nog talloze Legacy systemen en applicaties aanwezig in het IT landschap die een stap naar de Cloud tegenhouden. Wij bij Prodicom zijn ervoor om je te helpen.

  • Analyse huidige Cloud readiness
  • Opstellen van een Road-2-Cloud plan
  • Daadwerkelijke Cloud transitie
  • Security

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik ben een:      Klant       Professional

Start typing and press Enter to search