Staffing

Inzet op maat

Inzet op maat

Staffing is de oplossing voor jouw vraag naar ICT-specialisten. Naast de meer dan 75 gecertificeerde engineers levert Prodicom ook ervaren ICT programma- en projectmanagers.

Is er behoefte aan extra kennis en capaciteit? Met Prodicom kan er een specialist op korte termijn worden ingezet om pieken op te vangen. Als de piek voorbij is wordt de kennis overgedragen en de capaciteit snel afgeschakeld. Geen lange termijn contracten, geen lange inwerkperiodes, maar gewoon kennis of capaciteit op maat.

Zo denkt Prodicom als kennispartner met jou mee en bespaar jij op jouw kosten.

Samen werken met professionals

Prodicom bindt de professionals met een hoogwaardig kennis niveau door als collectief alle randzaken uit handen nemen. Vele zelfstandigen zijn alle tussenbureaus zat, het telkens opnieuw onderhandelen van contracten, jezelf keer op keer moeten verkopen, geen transparantie over tarieven. Kortom er zijn genoeg redenen te verzinnen waarom zelfstandigen graag met één vaste partij willen werken. Daarnaast regelen wij kennissessies bij onze partners, houden wij events, en geven wij korting op opleidingen / lease auto’s.

En het belangrijkste? Wij weten daarom wie wij aanbieden en kunnen altijd garanderen dat onze professionals van hoge kwaliteit zijn en simpelweg fijne mensen zijn om mee samen te werken.

Prodicom IT Staffing
Prodicom Flexibele schil

Flexibele schil

Wij geloven in de kracht van een flexibele schil als het gaat om innovatie, slagkracht en beschikbaarheid. Dit heeft Prodicom tot in de puntjes uitgewerkt en is in staat om een flexibele schil om jouw organisatie heen te bouwen.

Onze ervaring leert dat als kennis voor een aantal dagen benodigd is, het proces om deze kennis in te huren zeer lang en inefficiënt is. Het beoordelen van de CV’s en interviews houden met de desbetreffende kandidaten maakt het tijdrovend proces.

Daarom heeft Prodicom de flexibele schil: met kennis en capaciteit op maat, wanneer jij dat nodig hebt. Dit wordt vaak door dezelfde engineers uitgevoerd zodat je weet wie je in huis haalt en iemand die de omgeving kent. Dit verlengstuk voor de klant maakt het mogelijk snel capaciteit op te schakelen en tijd op het gehele inhuur proces te besparen.

Prodicom als kennispartner voor lange en korte termijn.

Heb je (tijdelijke) extra inzet nodig?

Start typing and press Enter to search