Staffing

Inzet op maat

Staffing is de oplossing voor jouw vraag naar ICT-specialisten. Naast de meer dan 75 gecertificeerde engineers levert Prodicom ook ervaren ICT programma- en projectmanagers.

Is er behoefte aan extra kennis en capaciteit? Met Prodicom kan er een specialist op korte termijn worden ingezet om pieken op te vangen. Als de piek voorbij is wordt de kennis overgedragen en de capaciteit snel afgeschakeld. Geen lange termijn contracten, geen lange inwerkperiodes, maar gewoon kennis of capaciteit op maat.

Zo denkt Prodicom als kennispartner met jou mee en bespaar jij op jouw kosten.

Samen werken met professionals

Prodicom bindt de professionals met een hoogwaardig kennis niveau door als collectief alle randzaken uit handen nemen. Vele zelfstandigen zijn alle tussenbureaus zat, het telkens opnieuw onderhandelen van contracten, jezelf keer op keer moeten verkopen, geen transparantie over tarieven. Kortom er zijn genoeg redenen te verzinnen waarom zelfstandigen graag met één vaste partij willen werken. Daarnaast regelen wij kennissessies bij onze partners, houden wij events, en geven wij korting op opleidingen / lease auto’s.

En het belangrijkste? Wij weten daarom wie wij aanbieden en kunnen altijd garanderen dat onze professionals van hoge kwaliteit zijn en simpelweg fijne mensen zijn om mee samen te werken.

Prodicom IT Staffing
Prodicom Flexibele schil

Heb je (tijdelijke) extra inzet nodig?

Start typing and press Enter to search