Security

Elk apparaat, overal, altijd.

Security

In de huidige tijd gaat er ontzettend veel aandacht uit naar de beveiliging van IT. Logisch, als je bedenkt dat alle belangrijke gegevens van een bedrijf tegenwoordig digitaal zijn. Het liefste ook nog eens overal toegankelijk. Kostbare gegevens waarvan je niet wilt dat deze op straat komen te liggen.

Als het erop aan komt om je data veilig te houden, is het noodzakelijk om een security framework in je organisatie te implementeren. Een framework dat inspeelt op de constant veranderende dreigingen die een risico vormen voor jouw gevoelige data, zowel binnen als buiten het bedrijfsnetwerk.

Het framework moet beveiliging bieden op endpoints als één van de meest blootgestelde toegangslagen tot aan data en resources welke in de Cloud gehost worden en moeten voldoen aan relevante industrie standaarden.

Met next-gen programma’s is het mogelijk om actief naar bedreigingen te zoeken en te detecteren en de dreiging direct te isoleren voordat deze schade kan aanrichten.

Met het juiste framework en next-gen programma’s, zorgen we ervoor dat het risico van bedreigingen van buitenaf wordt verminderd. Wij weten hoe we je data veilig houden, en met de juiste training en standaarden zorgen wij er ook voor dat jouw werknemers en cliënten zich bewust zijn van de bedreigingen en methoden die worden gebruikt om toegang te krijgen tot vertrouwelijke gegevens.

Neem contact met ons op voor een Security Assessment op maat.

prodicom-security0

Weten hoe veilig jouw organisatie is?

Start typing and press Enter to search