Projecten

Consultancy

Op zoek naar advies?

Bedrijven moeten snel kunnen inspelen op wisselende marktcondities door middel van innovatie en flexibiliteit. Om de veranderingen voor te blijven en continu succes te behalen is er vaak een transformatie nodig.

Bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering zijn meer en meer afhankelijk van ICT. Hierdoor zijn vraagstukken niet alleen operationeel of technisch van aard maar ook van strategisch belang. Dit zie je ook terug in onze conceptgedachte “User Defined Infrastructure”. Hierin geloven wij in een technische en procesmatige transformatie. Een transformatie waarbij de traditionele IT rol naar een gebruikers gestuurde infrastructuur verandert .

Bij Prodicom gaan wij voor niets minder dan perfectie, zowel aan de proceskant als in technische oplossingen. Wij begrijpen dan dat ook jij voor niets minder gaat in jouw organisatie. Wij helpen je daarom dan ook graag om met ons adviesproduct een verandering in jouw organisatie te realiseren.

Ontwerp

Op zoek naar een ontwerp?

Één van de belangrijkste fases binnen een project bevindt zich in de voorbereiding, de ontwerp fase. In de ontwerpfase wordt de vertaalslag gemaakt van wensen en eisen naar een functioneel en technisch ontwerp.

Dit ontwerp ligt aan de basis van de realisatie van een solide, werkbare technische oplossing voor jou en de organisatie.

Wanneer wij bij het ontwerpproces betrokken worden, leveren onze gekwalificeerde architecten met “fingerspitzengefühl” een hoogstaand passend ontwerp. Bij Prodicom vinden wij een ontwerp pas geslaagd als deze door iedereen binnen uw organisatie gedragen wordt. Door onze verschillende partnershipstatussen maakt het dat wij ook vendor approved designs kunnen leveren.

Realisatie

Op zoek naar kwaliteit?

Na een tijd van overleggen, plannen en ontwerpen is het dan zover, de realisatie. De realisatie waarbij alle ideeën en theorieën tot iets tastbaars op wordt gebouwd. We love it when a plan comes together! En dat doen wij dan ook met passie.

We maken bij de realisatie gebruik van een mix van eigen medewerkers en zelfstandige PPP’ers. Deze bewezen manier van werken zorgt voor een fijne communicatieve samenwerking waarbij jij en jouw collega’s centraal staan. Deze manier van werken draagt bij aan de realisatie van een hoogwaardige oplossing zonder dat jij hierbij voor verrassingen komt te staan.

Onze mensen zijn altijd in het bezit van de juiste certificeringen waarvoor zij het werk uitvoeren. Onze gecertificeerde partnerships met vendoren zorgen ervoor dat wij te alle tijden een oplossing kunnen verwezenlijken.

Heeft u een project?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ik ben een Klant Professional

Start typing and press Enter to search