Prodicom Netwerkclub

De Netwerkclub voor IT-professionals

Op zoek naar een groep gelijkgestemde IT-professionals met een passie voor het technische vak? Wil jij jezelf blijvend ontwikkelen zowel op zakelijk als persoonlijk vlak?
Sluit je dan aan bij de Prodicom Netwerkclub!

Kennis & Inspiratie
Prodicom organiseert regelmatig een evenement voor jou en jouw vakgenoten. Dat kunnen kennissessies zijn, een demo dag, inspiratiesessies en social events.

Krijg praktische tips tijdens de kennissessies, ga het (technische) gesprek aan met de bekende vendoren en ontmoet mede IT-professionals. Doe inspiratie op en krijg nieuwe energie.

Podium talent
Wij zoeken proactieve mensen die een bijdrage willen leveren. Ben jij de expert in jouw veld? Heb je goede ideeën of suggesties? Wij geven je een podium om dit te delen met onze IT-professionals.

Kracht van het collectief
Als collectief kunnen wij daarnaast ook kortingen verzorgen bij o.a. opleiders, leveranciers, verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen. Hoe groter de groep, hoe beter de deals die wij kunnen verzorgen voor jou.

prodicom-it-professionals-netwerkclub-it-professional-bij-prodicom
prodicom-netwerkclub-mereveld-don-eijndhoven-dutch-osintguy-groepsfoto-25-april

Waarom de Prodicom Netwerkclub?

Prodicom gelooft in elkaar.
Samen staan we sterk. Samen kunnen wij elkaar laten groeien door nieuwe ideeën op te doen en inzichten te delen. Wij zijn een groep gelijkgestemde IT-professionals die een passie hebben voor het technische vak. Met elkaar tillen wij de kwaliteit van het technische vak naar een hoger niveau.

Hulp bij Projecten
Sparren met een mede IT-professional over een lastig vraagstuk van je project? Stel je vraag aan ons en wij brengen je in contact met de juiste IT-professional. De netwerkclub bestaat uit IT-professionals die elkaar ondersteunen en versterken.

Hoogwaardige leden
Prodicom waarborgt de groepscultuur door leden te selecteren op basis van hun doelen en mindset. Zo blijven de bijeenkomsten ontspannen en het groepsgevoel intact. Leden gaan door een screening voordat zij zich kunnen aansluiten bij de Prodicom Netwerkclub.

Evenementen in 2019

prodicom-netwerkclub-sprekers-25-april-don-eijndhoven-dutch-osintguy
Data als potentieel wapen – bescherm jouw data

25 april 2019

Buiten het zicht van de gemiddelde burger is wereldwijd al meer dan 10 jaar een digitale wapenwedloop gaande, doorgaans ‘cyber warfare’ genoemd. Ieder land heeft zo zijn eigen interpretatie en politieke doelen. Don Eijndhoven is een expert op het gebied van Cyber Security, digitale geopolitiek, informatiebeveiliging en oorlogsvoering in het digitale domein. Zijn presentatie gaat over Rusland, een van de grotere spelers op het wereldtoneel. Hoe zien zij cyber warfare? Hoe wordt het bedreven en wat betekent dit voor ons?

Weet jij wat er online te vinden is over je? Weet je ook hoe deze informatie als een potentieel wapen tegen je gebruikt kan worden, jouw bedrijf, jouw vermogen of zelfs je dierbaren? Nico (Dutch OsintGuy) is gespecialiseerd in OSINT. Nico eet, slaapt en leeft alles wat te maken heeft met OSINT, Cyber ​​Intelligence en analyse met meer dan 20 jaar ervaring. Nico maakt mensen bewust van de risico’s en geeft ze tips hier beter mee om te gaan en alerter te reageren bij verdachte dingen.

Het was een geslaagde avond, bekijk hier het verslag en de foto’s: Don Eijndhoven en Dutch OsintGuy – 25 april

Data als potentieel wapen – Bescherm jouw data

25 april 2019

Het was een geslaagde avond, bekijk hier het verslag en de foto’s: Don Eijndhoven en Dutch OsintGuy – 25 april

Aangesloten partners

Prodicom Netwerkclub leden genieten van speciale aanbiedingen en eersteklas service van diverse leveranciers. Klik op het logo om de website van de leverancier te bekijken.

master-it-trainingen

20% korting op trainingen*

vijfhart-opleidingen-square

5 tot 10% korting op cursussen*

leaselinq

Gratis brandstof en / of rijvaardigheidstraining*

van-het-riet

15% korting op een adviestraject AOV*

Bekijk hier de voorwaarden: Prodicom Netwerkclub voorwaarden.

Voordelen Lidmaatschap

 • Evenementen met inspirerende en hoogwaardige sprekers
 • Je kan een mede IT-professional meenemen naar de evenementen
 • Bovenstaande voordelen bij onze partners
 • Speciale aanbiedingen en eersteklas service van diverse leveranciers
 • Aansluiting bij een groep gelijkgestemde IT-professionals
 • Hulp bij projecten

Lidmaatschap aanvragen

Denk jij dat jij over dezelfde ambitie of mindset beschikt? Dien hieronder jouw aanvraag in om lid te worden.

  Ik ga akkoord dat mijn gegevens verwerkt worden om mijn aanvraag voor de Prodicom Netwerkclub te behandelen. Lees hier onze privacy verklaring.

    Je CV (.doc of .pdf)

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Start typing and press Enter to search