Ons DNA

Professionals die communiceren

Prodicom

Prodicom staat voor Professionals Die Communiceren

Communicatie is waar het bij ons om draait. Zowel met je collega’s, als met de klant en de eindgebruikers. Waar IT uiteindelijk om draait, is het leven makkelijker maken. Een oplossing aanbieden waardoor jij je werk gemakkelijker kunt uitvoeren. Het stereotype IT-er die niet kan communiceren en geen draagvlak binnen de organisatie kan creëren komt bij Prodicom niet voor.

Als IT-kennispartner brengt Prodicom meerwaarde door hoogwaardige oplossingen aan te bieden. Hierdoor kunnen bedrijven zich volledig richten op hun kernactiviteiten.

Prodicom levert visie en kennis op het gebied van:

Ons dienstenportfolio bestaat uit:

Benieuwd naar wat Prodicom voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
Wil je werken bij Prodicom? Bekijk dan Werken Bij Prodicom.

missie-en-visie-prodicom-

Missie en Visie Prodicom

Terwijl onze bedrijfsmissie de fundamentele principes schetst die richting geven aan strategische keuzes, schetst een strategische visie de gewenste toekomst waarop Prodicom wil arriveren. Onze visie biedt een zakelijke ambitie terwijl missie bedrijfsprincipes kent.

In het hart van onze missie bij Prodicom staat ons organisatiedoel. Wij willen een verbindende partner zijn en kennis op maat leveren. Onze organisatorische opvattingen zijn gebaseerd op onze normen en waarden: Open, eerlijk en transparant. Prodicom staat voor Professionals die Communiceren.

Met onze visie willen we klanten, werknemers, en leveranciers in één gezamenlijk doel verenigen. Ons doel is om een portfolio aan diensten te leveren die “de mens helpt” complexe uitdagingen van vandaag en morgen op een ongecompliceerde manier op te lossen.

Start typing and press Enter to search