In Nieuws

Remco heeft zich aangesloten bij de Prodicom familie als Directeur Connectivity. Graag stelt hij zich even voor!

“Ik ben Remco Vroman en mijn achtergrond is Senior Network Engineer / Architect. Ik ga mij voor Prodicom inzetten als directeur Prodicom Connectivity. Ik ben 46 jaar oud en woon samen met mijn partner Sanne en mijn twee zoons Lucas en Julian in Koog aan de Zaan.

In 1999 ben ik de IT ingerold als engineer bij een grote bank en daar heb ik mij ontwikkelt tot Senior Netwerk Engineer. Uiteindelijk heb ik ook nog gewerkt als teamleider van een grote groep netwerk specialisten. Bij de daar opvolgende werkgevers heb ik mijzelf verder kunnen ontwikkelen tot Network Architect.

Ik heb altijd de drang gehad om op de een of andere manier voor mezelf te beginnen. In 2017 was het dan eindelijk zover en ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen. Een spannende stap, maar erg blij dat ik die stap genomen heb. Dit was ook het moment dat ik met Prodicom ben gaan samenwerken. Ik ben door Joppe benadert om na te denken over verdere samenwerking met Prodicom. Na de nodige gesprekken heb ik in goed overleg met Joppe en Michel besloten de samenwerking met Prodicom verder uit te breiden en invulling te gaan geven aan de rol directeur Prodicom Connectivity.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met mijn gezin, veel aan het klussen zowel thuis als aan mijn boot (Ja ik ben handig, nee ik heb geen tijd 😊). Daarnaast zwem ik een keer per week om mijn  conditie weer op niveau te brengen en ben ik van plan om een motor aan te schaffen voor de nodige leuke ritten.”

Start typing and press Enter to search