In Nieuws

Pascal heeft zich aangesloten bij de Prodicom familie als Service Delivery Manager. Graag stelt hij zich even voor!

“Aangenaam kennis te maken!

Ik ben Pascal, 38 jaar en had het geluk geboren te zijn in het tijdvak waarin er grote technologische veranderingen plaatsvonden. Van commodore en cassettes naar minidisc, CD, ZIP drives, USB en nu cloud. IT is continue in beweging en daardoor is er altijd uitdagend werk in deze branche.

Zelf werk ik al meer dan 19 jaar in dit vakgebied, ooit begonnen bij de Helpdesk van Microsoft waar Joppe en ik elkaar leerde kennen. Daarna vele jaren gewerkt voor het beste internationale advocatenkantoor dat zich beweegt in de top van de zakelijke markt.
Het is mij opgevallen dat de technieken en mogelijkheden continue veranderen maar er één aspect nooit veranderd: Persoonlijke dienstbare service aan de klant.

Prodicom heeft hele goede professionals die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken. Daarnaast heeft Prodicom oog voor de klant, het contact en deze persoonlijke benadering trekt mij erg aan.

Prodicom is bezig om niet alleen Nederland maar de wereld te veroveren. De huidige projecten van ons kantoor in Dubai zijn daar een mooi voorbeeld van. Deze internationale ambitie spreekt mij erg aan en hier maak ik graag deel van uit. Bij Prodicom zal ik mij bezig gaan houden met een divers palet aan werkzaamheden. Hierbij heb ik een grote focus op service en dienstverlening.

Natuurlijk gaat werken niet zonder ontspanning en ben ik iemand die de mix hierin erg belangrijk vind. Ondanks dat je het niet ziet aan mijn brede borstkas zie je mij in mijn vrije tijd regelmatig de sportschool, onderneem activiteiten met vrienden, loop ik graag hard en tja wie houdt er niet van reizen!”

Start typing and press Enter to search