In Nieuws

Prodicom verwelkomt Odin Nijenhuis als Business Development Manager bij het Prodicom Team.

“Ik ben Odin Nijenhuis, sinds 1995 werkzaam binnen de IT wereld waarvan laatste 10 jaar in de IT Managed Services. Als gesprekspartner in gebieden als Storage, Backup & Archief, Disaster Recovery en Virtualisatie bespreek ik graag die diensten waarmee je als klant tot op het hoogst mogelijke niveau ontzorgd wordt. Veelal kom ik situaties tegen waar de klant door de bomen het bos niet meer ziet: zoveel mogelijkheden in het IT oerwoud. Kortom, poog het begrijpelijk te houden en zorg ervoor dat de klant zich kan bezighouden met zijn of haar eigen business!

Binnen Prodicom neem ik de rol van Business Development op mij. Prodicom heeft als Staffing partner al binnen vele projecten de benodigde kennis en expertise mogen leveren. Nu aan mij de taak om deze ook te ondersteunen met onze diensten op het gebied van Datamanagement, Storage, Networking en Security.

In mijn privé tijd vind je mij bijna dagelijks in de sportschool, even het hoofd leeg en het houd je energiek. Dus ben je op zoek naar een (zakelijke) sparring partner, laten we snel afspreken.”

Start typing and press Enter to search