In Nieuws

Wederom heeft Prodicom haar NEN 4400-1 certificering  kunnen verlengen. Dat betekent dat Prodicom haar SNA Keurmerk kan blijven uitdragen. Hiermee voldoet Prodicom aan de gestelde eisen in de certificering.

Uit het inspectierapport blijkt dat Prodicom met vlag en wimpel geslaagd is voor deze audit. Prodicom laat hiermee zien volledig conform de richtlijnen van de belastingdienst te werken en hiermee opdrachtgevers en opdrachtnemers meer zekerheid te kunnen bieden. Wij zijn erg blij dat onze transparante manier van werken wederom is beloond. Wij kunnen mede dankzij de NEN 4400-1 het vertrouwen richting onze bestaande en nieuwe zakenrelaties verder uitbouwen.

Bedrijven die personeel inhuren of werk uitbesteden doen dat het best via een organisatie met een positief NEN 4400-1 inspectieresultaat, zoals Prodicom. Zo ben je beter beschermd tegen fraude en illegaliteit, claims en hoge boetes. Op de website van Stichting Normering Arbeid kan je meer lezen welke zekerheden jij als opdrachtgever ontleent aan dit keurmerk door de inhuur van professionals te laten verlopen via Prodicom.

Start typing and press Enter to search