In Nieuws

Een recordaantal van 850 deelnemers aan de Dom Verdan Loop hoorden de wekker zondagochtend vroeg gaan.  Het is deze vierde editie drukker dan ooit. De organisator vertelt “de inschrijvingen noodgedwongen te hebben moeten stoppen”. Prodicom is vanaf dag 1 sponsor van de Dom Verdan Loop en is ook dit jaar de trotse afstandssponsor van de Halve Marathon! Prodicom werd vertegenwoordigd door renner Atakan Tutum welke de 21,5 km lange halve marathon heeft getrotseerd. In de stilte van de vroege ochtend heeft Atakan Tutum dan ook op een sportieve manier genoten van de serene rust in de ontwakende natuur tijdens de Dom Verdan Loop 2016. Wij spraken Atakan over zijn prestatie en beleving.

“Ik heb zeer genoten van de run, de omgeving was prachtig en er was een goede sfeer onder de runners wat het extra gezellig heeft gemaakt” vertelt Atakan. Ondanks een gemiste route aanduiding welk Atakan over het hoofd heeft gezien, heeft hij 3 minuten verloren op zijn tijd. Desalniettemin is hij als 16de geëindigd met een eindtijd van 1:32:50, iets om trots op te zijn! Wij als Prodicom zijn dat dan ook en willen Atakan bedanken voor zijn inzet! Atakan is een kennis van Prodicom en is druk bezig met zijn voorbereidingen voor de Marathon in New York 2016. Atakan doet namelijk mee aan de Run voor Kika!

Atakan over de Run voor Kika

“Deel uitmaken van de Kika familie is een heel bijzondere ervaring. Kinderen met kanker – de echte helden uit onze dagelijkse leven. Als Sportman/ Hardloper alles moeten en willen geven om een steentje bij te kunnen dragen aan de strijd tegen kinderkanker is mijn doel.

Met de Run for Kika (De Marathon in New York)  te steunen, wil ik een verschil maken voor kinderen met kanker. Jij hebt nu de kans om ook het werk van KiKa te steunen en bij te dragen aan de doelstelling: van 75% genezingskans nu naar 95% in 2025.

Helpt u mij en Kika kinderkanker de wereld uit? Een kind hoort een kind te zijn zonder ooit te moeten lijden aan kanker, Kinderen en kanker horen niet bij elkaar. Het zou super zijn als jullie mij willen sponsoren, zodat we een mooi bedrag kunnen bijdragen.

De opbrengst van de Run for KiKa gaat naar Stichting Kinderen Kankervrij: KiKa. KiKa wil dat alle kinderen met kanker genezen, nu geneest driekwart van alle patiëntjes, maar dat moeten er veel meer worden! KiKa’s ambitieuze einddoel is: kinderkanker de wereld uit!

U kunt mij sponsoren door naar mijn profielpagina van KiKa te gaan en op de button “sponsor mij” te klikken om te kunnen doneren. De rest wijst zich vanzelf.

Wij (de zieke kinderen, KiKa en ik persoonlijk) zouden het zeer waarderen als jullie Kika en mij willen sponsoren!!

Met uw donatie steunt u mij en KIKA met het strijd tegen kinderkanker.”

Met vriendelijke groet,
Atakan Tutum
Deelnemer New York
Aangemeld op 26-03-2016

Start typing and press Enter to search