ISO Certificeringen

9001 & 27001

De tevredenheid van onze klanten staat centraal

Bij Prodicom begrijpen we hoe belangrijk het is om doelen na te streven. Ons organisatiedoel is om kennis op maat te leveren en een verbindende partner voor onze klanten te zijn. Wij putten kracht en inspiratie uit onze cultuur, onze normen en waarden: open, eerlijk en transparant zijn in alles wat we doen. Met deze visie willen we onze klanten, werknemers en leveranciers in één gezamenlijk doel verenigen en hiermee een portfolio aan diensten leveren.

Onze klanten hebben eigen bedrijfsdoelen. We combineren de voordelen van onze Prodicom cultuur met de Prodicom kwaliteitsstandaarden waar we jarenlang aan gewerkt hebben om complexe uitdagingen van onze klanten op een ongecompliceerde manier op te lossen. Hiermee zijn onze missie en visie niet alleen mooie statements op de website, maar ze worden systematisch geoperationaliseerd in onze bedrijfsvoering.

ISO 9001 Kwaliteitsmanagement

Prodicom maakt gebruik van een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement wat een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt is. Kwaliteitsmanagement komt terug in alle onderdelen van onze organisatieprocessen die onze dienstverlening voortbrengen. Met kwaliteitsmanagement willen we goed beheersen dat onze dienstverlening voldoet aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze klanten. Dus ook aan de behoeften van de klanten van onze klanten. Op deze wijze is onze dienstverlening van waarde voor een ziekenhuispatiënt, een burger die gemeentelijke diensten afneemt of een ambtenaar bij een ministerie of politie.

Omdat de business van onze klanten continue aan het veranderen is wordt er ook continu beroep gedaan op ons aanpassingsvermogen. Wij gebruiken de Plan-Do-Check-Act-cyclus en risico gebaseerd denken om zo continue scherp op risico’s en verbeterkansen van onze klanten, onze markt en onze organisatie in te spelen. Prodicom is ISO9001 gecertificeerd wat betekent dat we ons kwaliteitsmanagementsysteem continu intern en extern laten toetsen. In praktijk betekent dit dat we ons focussen op het continu verhogen van klanttevredenheid. Een belangrijk onderdeel van goed communiceren is goed luisteren. Daarom zorgen we er bewust voor dat de drempel om ons van feedback te voorzien of een klacht in te dienen, heel laag is.

ISO 27001 Informatiebeveiliging

Het beveiligen van de bedrijfsinformatie van onze klanten is een specifieke kwaliteitsnorm waar we binnen Prodicom geen midden- of tussenweg in nemen of compromissen over sluiten. Wij willen een betrouwbare partner voor onze klanten zijn en er alles aan doen om de informatie van onze klanten te beveiligen en te voldoen aan de privacywetgeving. Bij Prodicom gebruiken we een managementsysteem voor informatiebeveiliging waarmee we zorgen dat we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Met ingang van de Algemene verordening persoonsgegevens AVG ofwel GDPR in Europa zijn de regels rondom gegevensbescherming verder aangescherpt. Ons managementsysteem helpt ons om datalekken van persoonsgegevens te voorkomen. De strenge eisen die voortvloeien uit ons managementsysteem reduceren de kans op de reputatieschade en negatieve financiële gevolgen voor ons en onze klanten. Prodicom is ISO27001 gecertificeerd.

Certificeringen of cultuur, wat is belangrijker?

De certificeringen zijn zeer zichtbaar en tastbaar en de strenge eisen die hiermee gepaard gaan, geven ons en onze klanten een vorm van garantie dat we er alles aan doen om onze dienstverlening op een hoog niveau te houden. Het behalen van de juiste certificeringen om aan de continu veranderende eisen en wensen van onze klanten te voldoen is bij Prodicom een strategisch onderwerp. Maar wat is dan belangrijker, strategie of cultuur? Bij Prodicom geloven we in symbiose. De combinatie van de erkende normen en methodologieën combineren wij systematisch met de voordelen van onze cultuur. Hiermee willen we onze cultuur tastbaar en voelbaar maken voor onze klanten. Managementgoeroe Peter Drucker verklaarde het al eens: “Culture eats strategy for breakfast”.

Start typing and press Enter to search