Duurzaamheid

MVO & Sponsoring

MVO beleid van Prodicom

Directeur Joppe van de Straat: “Ondernemen zat mij altijd in het bloed. Nieuwe initiatieven starten, mensen bij elkaar brengen en van niets iets maken. Om met Prodicom kritisch naar onze rol in de wereld te kijken, zag ik dan ook als een vanzelfsprekende uitdaging.

Prodicom sponsort verschillende goede doelen zoals Join 4 Energy waar zelfs ik de Mont Ventoux ben opgeklommen voor kinderen met een spierziekte.” 

 

 

Sponsoring

Prodicom ondersteunt verschillende goede doelen. Zo heeft Prodicom Atakan Tutum gesponsord voor het goede doel Kika. Hielpen wij met de voorbereidingen voor de International Children Games en laten we ons sportieve hart zien met de sponsoring van Nederlands kampioen ultralopen Arenda Scherpenkate.

Dierenzorg Zaanstreek is door Prodicom financieel gesteund om het verouderde quarantaine gebouw voor de opvang van dieren in de toekomst te kunnen vervangen. Met Prodicom Drive-in Bioscoop hebben Prodicom en Rotary Alkmaar Young Ambition de Egmondse Reddingsbrigade, Stichting Ambulancewens, Scouting St. Laurentius, Dierenbescherming Alkmaar en ’t Praethuys Alkmaar financieel geholpen.

Kika
International Childrens Games
Join 4 Energy

Ook weten hoe jij een steentje kunt bijdragen? Neem dan contact op met Prodicom.

Naast financiering van de genoemde goede doelen sponsort Prodicom ook regelmatig sportieve prestaties wanneer dit ten gunste komt van een goed doel.

Meer weten over het MVO beleid van Prodicom? Neemt dan contact op.

Start typing and press Enter to search