Prodicom voor professionals

Prodicom gaat complexe uitdagingen niet uit de weg. Sterker nog, wij vinden het onze taak om complexe zaken makkelijker te maken. Onmisbaar daarin is ons team, de mensen die onderdeel zijn van de Prodicom-‘familie’ en hun kennis. Deze zetten we in om geen uitdaging uit de weg te gaan.

Werken bij één van onze klanten

Klanten met ambitie en drive passen goed bij Prodicom. Voor deze klanten zijn we altijd op zoek naar IT-professionals die het verschil willen maken. Dit doen we door bijvoorbeeld samen met een organisatie vernieuwingen door te voeren of legacy-problemen aan te pakken. Geen dag is hetzelfde en geen uitdaging is te groot. Houd jij van projecten waar je je tanden in kunt zetten?

Bekijk onze externe vacatures

Werken bij ons op kantoor

In Alkmaar werkt een hecht team van professionals samen aan mooie projecten voor klanten die bij ons passen. Maar na inspanning is er ook altijd tijd voor ontspanning. Zo sluiten we de week af tijdens onze vrijdagmiddagborrel. We dagen elkaar op kantoor uit voor een potje tafeltennis, darten of gamen. Een goede werksfeer en plezier zijn randvoorwaarden bij Prodicom.

Bekijk onze interne vacatures

Prodicom groeit, en jij groeit mee

Wij vinden het belangrijk dat onze professionals zich blijven ontwikkelen. Daarom stellen we voor onze Prodicom professionals een gepersonaliseerd jaarplan op.
Samen bekijken we waar de ambities, doelen en wensen liggen. We maken een concreet plan om deze te behalen. Jouw succes is ons succes en we doen er alles aan om jou te laten slagen.

Werken als zelfstandige IT-professional

Bij Prodicom hebben we een mooi netwerk opgebouwd met zelfstandige IT-professionals. Deze professionals werken dag in dag uit aan gave projecten voor Prodicom en onze klanten. De kennis en het netwerk die hieruit voortkomen helpen jou sneller groeien. Ben jij zzp’er en wil je ook in contact komen met andere zzp’ers of ben je geïnteresseerd om als zzp’er te gaan werken? Wij gaan graag met jou in gesprek om over jouw persoonlijke ambities te praten.

Laat hier je gegevens achter

Prodicom netwerkclub

Als professional in de IT is het heel fijn om met gelijkgestemden praten. Mensen die weten waar je het over hebt en die met je mee kunnen denken. Voor deze groep IT-professionals is de Prodicom Netwerkclub opgericht.

De juiste connecties

Niets is zo waardevol als face-to-face contact en connecties maken. Om dit te faciliteren organiseert Prodicom regelmatig evenementen waar je inspiratie op kunt doen, met je vakgenoten kunt brainstormen en bekende vendoren aan hun jasje kunt trekken.

Onze leden sluiten zich aan bij de georganiseerde kennissessies, inspiratiesessies, demodagen en social events. Inspireren en blijven leren, dat is het doel. De netwerkclub helpt je ook verder als je bezig bent met een project waar je zelf niet helemaal uitkomt. Wij zorgen ervoor dat je in contact komt met de juiste IT-professional die jou een stapje dichterbij de oplossing kan brengen. Samen bereiken we meer dan alleen.

Meer weten over de Prodicom netwerkclub of aanmelden?

Lees de verhalen van onze Prodicom toppers

Nieuwe Gezichten, Nieuwe Start bij Prodicom!

We zijn verheugd om jullie voor te stellen aan de nieuwe sterren van ons Prodicom-team! De afgelopen periode hebben we niet één, niet twee, maar drie geweldige nieuwe aanwinsten mogen verwelkomen. Laten we ze aan jullie voorstellen: Xing Hui Chen is aan boord gekomen als onze Senior System Engineer. Met […]

Prodicom behaalt met succes ISO 9001, 27001 en NEN 7510

Prodicom heeft in mei 2023 met succes de certificeringen voor ISO 9001 en ISO 27001 verlengd en daarnaast de NEN 7510 certificering behaald. Deze prestaties getuigen van onze toewijding aan uitmuntendheid op verschillende gebieden. Allereerst hebben we met succes voldaan aan de strenge eisen van ISO 9001, wat onze focus […]

De kwetsbaarheden in jouw IT-infrastructuur inzichtelijk

Ben je in controle? Onze werkwijze Download hier de voorbeeld rapportages Vulnerability Assessment Rapport toegelicht Bijlage: Assessment per Asset Bijlage: Assessment per Vulnerability

Wat is een Next Generation Firewall en waarom heb je die nodig?

Waar een traditionele firewall alleen naar de bron en doel gecombineerd met een protocol en poort kan kijken om verkeer toe te laten of te blokkeren. Kan een NGFW in het netwerkverkeer kijken om te bepalen welke applicatie er gebruikt wordt. Dit stelt de NGFW in staat om te controleren […]