Tijd- en plaats onafhankelijk werken

Onze engineers kunnen je adviseren over wat je nodig hebt om op afstand te kunnen werken. Daarnaast kunnen we feedback geven over de mogelijke verbeteringen op korte en op lange termijn. Implementaties van verschillende oplossingen om op afstand te kunnen werken zoals Microsoft Teams, Microsoft RDS en OpenVPN behoren tot de mogelijkheden. Het digitaliseren van je werkplek om overal te kunnen blijven werken zonder productiviteitsverlies. Efficiënt samenwerken en het delen van bestanden met toegang tot informatie en applicaties.

Door gebruik te maken van Microsoft Teams kunt u digitaal samenwerken met uw collega’s door eenvoudig communiceren en uw bestanden te delen.

Door gebruik te maken van Microsoft Remote Desktop Services kunnen uw medewerkers op ieder moment van de dag werken, mits beschikking over een netwerk of internet.

OpenVPN is een gratis software applicatie waarmee een veilige verbinding gerealiseerd kan worden tussen uw lokale (thuis)werkplek en de werkomgeving van uw organisatie.