Even voorstellen: Tim van der Putten, Chief Financial Officer

Begin dit jaar ben ik bij Prodicom gestart als Chief Financial Officer. Naast de verantwoordelijkheid om de financiรซle huishouding op orde te houden, is het voornaamste doel de organisatie te begeleiden in de verdere groei en ontwikkeling.

In mijn professionele leven ben ik opgeleid als financial, maar door de jaren heen vanuit het vakgebied gegroeid naar C-level management. De laatste 13 jaar ben ik actief geweest in diverse internationale rollen in de maakindustrie, waarvan de laatste vijf jaar als eindverantwoordelijke voor de traditionele stafafdelingen en Operations.

Ik voel mij als een vis in het water, in een omgeving waar een open en nieuwsgierige atmosfeer heerst, dit creรซert in mijn beleving altijd meer kleur in een aanpak of uitkomst, het zorgt ervoor dat je open staat om te leren en te ontwikkelen. Bij Prodicom zie ik dat iedere dag terug, de wil om het beste resultaat neer te zetten. Een plek waar kennis, competentie en intuรฏtie samensmelten tot de juiste oplossingen. Al deze facetten tezamen hebben mij trots lid van het team gemaakt.

Genieten doe ik het liefst samen, mijn vrije tijd breng ik dan ook graag door met vrienden, familie en het gezin. Lekker eten en drinken is daarbij natuurlijk onontbeerlijk! Een leuke oldtimer in de garage houdt mij ook wel eens weg van de drukte, maar samen met mijn zoon restaureer ik dan graag alles wat oud is en een benzinemotor heeft.