Even voorstellen: Rene Vos, Senior System Engineer bij Prodicom

Mijn naam is René Vos, sinds 1 februari 2020 mag ik mijzelf een echte Prodicommer noemen in de rol als Senior System Engineer.

 Ik ben al ruim 18 actief in de IT sector. Waar ik ooit begonnen ben als Helpdeskmedewerker heb ik mijzelf ontwikkeld tot een ervaren Systeem Engineer.

De laatste 14 jaar ben ik werkzaam geweest bij dezelfde werkgever wat absoluut beviel, maar desondanks heb ik de overstap gemaakt richting Prodicom. Het karakter van Prodicom, de motivatie van het team en de eerlijkheid waarin men de dienstverlening aanbiedt sprak mij zo goed aan dat ik de stap durfde te maken. Tot op heden heb ik hier geen spijt van gehad!

Mijn brede kennis in het IT-landschap kan ik goed gebruiken om samen met Prodicom die extra stap te zetten om mijzelf verder te ontwikkelen maar daarnaast een waardevol persoon te zijn voor de gedreven organisatie. Ik zal dan ook actief zijn als Senior Systeem Engineer om nieuwe en bestaande projecten tot een succes te geleiden.

Naast mijn werk houd ik uiteraard ontzettend veel van mijn gezin maar ook van mijn hobby’s (sport, motorrijden, motorsportfotografie, media en gamen).