Even voorstellen: Donephan Moolhuijsen, Support Engineer bij Prodicom

Prodicom verwelkomt Donephan Moolhuijsen bij het Prodicom Team. Donephan neemt de rol van Support Engineer op zich.

“Mijn naam is Donephan Moolhuijsen, ik ben 25 jaar oud. Sinds begin juli werk ik bij Prodicom als Support Engineer. Op dit moment ben ik gedetacheerd bij de gemeente Velsen.

Hiervoor heb ik na mijn stage anderhalf jaar gewerkt voor een MBO in de regio Zuid-Holland. Hier heb ik veel geleerd over de functie Support Engineer. Verder heb ik veel van mijn kennis opgedaan door bij mijn vader te werken in zijn winkel in de gemeente Amsterdam. Ik gaf ondersteuning aan klanten op IT-gebied en heb in deze periode veel geleerd over verschillende besturingssystemen.ย 

Ik ben bij Prodicom komen werken omdat het in mijn optiek meer dan een 9 tot 5 mentaliteit bedrijf is. Het is een hechte groep mensen die het ook leuk vinden om na werktijd leuke dingen met elkaar te doen. Verder kan je hier heel veel leren en krijg je genoeg tijd om verder te studeren.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te sporten en om bezig te zijn met het maken van televisie.

Ik weet nog niet wat de toekomst bij Prodicom voor me in petto heeft, maar heb heel veel zin om het te ontdekken”.